Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Laatste Kans Actie 999 Games

Dit is je laatste kans om diverse, oudere 999 Games in huis te halen. Er is ruimte nodig in het magazijn en daarom zijn de laatste stuks van diverse oude pareltjes op een speciale actiepagina te verkrijgen.

Haast je, want de spellen zijn slechts een week in de uitverkoop en komen daarna niet meer terug. Daarnaast geldt: op is ook echt op! Zit er deze week niets interessants voor je tussen? Iedere maandag gaan er zes nieuwe producten online waarvan hun laatste uren letterlijk geslagen hebben.

De huidige selectie (enkel vandaag nog te bestellen):

Havana
Spannend kaartspel, dat in één adem kan worden genoemd met het populaire Machiavelli. De spelers hebben allemaal een set actiekaarten, waarvan ze er per ronde twee spelen. Deze kaarten bepalen niet alleen welke acties ze kunnen uitvoeren, maar ook de volgorde waarin de spelers aan de beurt zijn. Zo kunnen ze bouwmateriaal of geld pakken, gebouwen bouwen, andere spelers bestelen of zich daar juist tegen beschermen.
Agricola Familie-editie
Deze eenvoudige versie van Agricola bevat geen kaarten, waardoor het spel zeer geschikt is voor de minder ervaren spelers. Daardoor is het een uitstekend opstapje naar het pittigere basisspel.

Ook in deze versie van Agricola ontwikkel je jouw boerderij op verschillende gebieden: huis- en gezinsuitbreiding, levensonderhoud, landbouw en veeteelt. Alle acties en investeringen zijn met duidelijke symbolen aangegeven. Daardoor is het spel eenvoudig te leren en kun je je nog beter in je agrarische rol inleven. Wie heeft uiteindelijk de meest waardevolle boerderij?Majesty
Toegankelijk tactisch spel voor jong en oud. Als aankomende Koning of Koningin probeer je het meest welvarende vorstendom op te bouwen om gekroond te worden. Daartoe heb je de hulp van je onderdanen nodig. Een eenvoudige molenaarster of een vrouw van adel, elk mens kan een beslissende rol in jouw vorstendom spelen. Neem je op het juiste tijdstip de meest waardevolle persoon in dienst, dan zal je veel geld verdienen. Maar pas op voor de naburige Koningen! Heb je niet genoeg wachters geronseld, dan wacht een bezoek van de soldaten van je concurrenten... In Majesty kies je steeds een persoon die je in je vorstendom opneemt. Elk ervan heeft zo zijn eigen voordelen. De een zorgt voor geld, de ander voor verdediging, de derde voor genezing, enzovoort. Wie het beste met zijn middelen omgaat en de juiste combinatie van personen in zijn koninkrijk weet te verzamelen, wint het spel. Majesty is een ideaal spel met vrienden of familie. Je kunt het even snel tussendoor spelen of er meteen een paar na elkaar doen.Mijn Dorp
In dit pittige bordspel kies je elke beurt twee dobbelstenen, waarmee je een actie van de betreffende waarde naast of op het speelbord kunt activeren. Daarmee ontvang je meestal kaarten die je bij je eigen tableau legt. Vanaf dat moment mag je er ook voor kiezen om de gekozen dobbelsteenwaarde te gebruiken om alle acties van deze waarde bij je eigen speelbord uit te voeren. Zo breid je je dorp en de bijbehorende mogelijkheden gestaag uit.Rozenoorlog
Fascinerend spel over de Rozenoorlog tussen de huizen Lancaster en York. De spelers moeten in het begin samenwerken, maar uiteindelijk kan er maar één winnen. Iedere speler hoort bij één van de twee huizen. Elke beurt kiezen de spelers nieuwe bezittingen, zoals schepen, ambten en burchten. Op een groot planningsbord, dat achter een zichtscherm is verborgen, geven de spelers in het geheim aan welke acties ze willen uitvoeren. Daarbij kunnen ze eenheden verplaatsen, aanvallen, omkopen of verdedigen. Maar let op, alles kost geld! Nadat alle acties zijn uitgevoerd, kijken de spelers hoeveel punten ze hebben gescoord en welk huis er het beste voor staat. De betreffende spelers krijgen daar bonuspunten voor. Daarom moeten de spelers in het begin van het spel samenwerken, of ze dat nou willen of niet. Maar aan het einde van het spel wint maar één van de spelers. Wie durft als eerste het samenwerkingsverband op te zeggen en er met de overwinning vandoor te gaan? Rozenoorlog is een groot strategisch spel voor de echte liefhebbers!Hoogspanning: Noord-Europa
Deze set bevat een tweezijdig bedrukt speelbord met kaarten van Noord-Europa en Verenigd Koninkrijk & Ierland. Daarnaast ontvang je twaalf nieuwe elektriciteitscentrales.

Voor beide scenario's zijn speciale spelregels van toepassing. Zo komen er in Noord-Europa nieuwe centrales bij ter vervanging van de oude met hetzelfde nummer. In het Verenigd Koninkrijk & Ierland mag je twee netwerken hebben, maar de overstap naar het andere eiland is wel erg duur. Deze scenario's zorgen voor nog meer spanning en variatie!

Voor deze uitbreiding is het basisspel vereist.Let op! De bovenstaande bordspellen zijn enkel nog op zondag 20 oktober te bestellen. Op maandag 21 oktober verschijnen er zes "nieuwe" producten. Houd deze pagina en Budgetspelen natuurlijk goed in de gaten!

Geplaatst door Linnsane op 20-10-2019 14:57
Aantal keer bekeken: 1056

Reacties

Door Fantasyfreak (1070 reacties) op 20-10-2019 20:29
( PM )
Wel jammer dat het niet echt goede deals zijn. Agricola is heel lang €12 geweest. En Mijn Dorp is de enige die ik wel op de wishlist heb staan, maar al heel lang over twijfel. Alleen is €35 geen hele goede deal aangezien ze bij meerdere webshops goedkoper zijn :)
Door Hedgehog (146 reacties) op 21-10-2019 21:56
( PM )
Ja eerlijk gezegd breng je het nog redelijk netjes, ik zou willen stellen dat de deals compleet ruk zijn. ;)
Door Fantasyfreak (1070 reacties) op 22-10-2019 00:10
( PM )
Quote:
Ja eerlijk gezegd breng je het nog redelijk netjes, ik zou willen stellen dat de deals compleet ruk zijn. ;)


Zo kun je het ook zeggen.

Zag al ergens een reactie van 999:

"De prijzen liggen (iets) lager dan de adviesverkoopprijzen. Dat zijn de standaard prijzen die wij in onze webshop hanteren. Het klopt dat spellen in de winkels soms goedkoper zijn, daar hebben wij geen controle op :-) Deze actie gaat dan niet ook zozeer om de prijs, maar om het feit dat ze uit het assortiment gaan."
Door Hedgehog (146 reacties) op 22-10-2019 07:21
( PM )
Zo kan je het ook bekijken, bedankt voor het plaatsen van hun toelichting!