Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nieuwe titels Laatste Kans Actie 999 Games

Dit is je laatste kans om diverse, oudere 999 Games in huis te halen. Er is ruimte nodig in het magazijn en daarom zijn de laatste stuks van diverse oude pareltjes op een speciale actiepagina te verkrijgen. Een nieuwe week is begonnen en dat betekent dat er weer nieuwe spellen in de spotlight staan die voor de laatste keer verkrijgbaar zijn.

Haast je, want deze spellen zijn dus slechts een week in de uitverkoop en komen daarna niet meer terug. Daarnaast geldt: op is ook echt op! Zit er deze week niets interessants voor je tussen? Iedere maandag gaan er zes nieuwe producten online waarvan hun laatste uren letterlijk geslagen hebben. De laatste batch verschijnt op 28 oktober.

De huidige selectie (te bestellen t/m zondag 27 oktober en zolang de voorraad strekt):

Kaiser
Kaiser is een politiek machtsspel waarbij het de bedoeling is om in vijf ronden (bestaande uit verschillende fasen) de meeste winstpunten te verzamelen. De spelers vertegenwoordigen adellijke families en willen zoveel mogelijk macht vergaren, niet alleen in de diverse vorstendommen, maar vooral aan het hof van de keizer.




Noorderwind
Onderneem met je prachtig uitgevoerde driedimensionale schepen ontdekkingsreizen naar drie verschillende locaties. Voer tijdens je reis acties uit of vecht tegen piratenschepen. Soms kunnen de andere spelers van jouw acties meeprofiteren. Op de genoemde locaties voer je opdrachten uit, die overwinningspunten opleveren. Om meer kans op succes te maken, kun je jouw schip uitrusten met bemanningsleden, kanonnen en goederen. Er is zelfs een gevangenis aan boord om overmeesterde piratenkapiteins onder te brengen. Wie als eerste het benodigde aantal punten heeft, wint dit spannende familiespel.




Voor de Poorten van Loyang
In dit spel proberen de spelers zoveel mogelijk geld te verdienen met het telen en verkopen van verschillende groenten. Daarbij maken ze gebruik van de diensten van verschillende ambtenaren en vaklieden.




Brieven uit Whitechapel: Dear Boss
Deze luxe uitbreiding biedt nog meer spanning en uitdaging. Gedetailleerde verdachte-, detective- en slachtofferkaarten, en twaalf realistische miniaturen zorgen voor een zeer intensieve spelbeleving! Verdachtenkaarten geven Jack beperkingen op het gebied van het kiezen van zijn schuilplaats, het kiezen van zijn slachtoffer en het gebruik van de speciale verplaatsingstegels. Detectivekaarten geven een extra speciale eigenschap aan een detective die als onderzoeksleider fungeert. Prostitueekaarten wijzigen de locatie van de rode, genummerde cirkels en geven Jack een voordeeltje.




Capo Della Maffia
Vlot en spannend blufspel. Voer verschillende opdrachten voor de grote baas uit om respect te verdienen. Daarbij moet je steeds aan bepaalde voorwaarden voldoen. Kun je dat niet, dan moet je bluffen. Een goede pokerface is dan vereist om te zorgen dat andere spelers jou niet verdenken. Of blufte je stiekem toch niet?




Catan Basisspel + Oliebronnen
Het handelsspel De Kolonisten van Catan, met Oliebronnen uitbreidingen, speelt zich af op een eiland waar zich de grondstoffen hout, erts, graan, baksteen en wol bevinden.





Let op! De bovenstaande bordspellen zijn enkel tot en met zondag 27 oktober te bestellen. Op maandag 28 oktober verschijnen er weer zes "nieuwe" producten. Houd deze pagina en Budgetspelen natuurlijk goed in de gaten!

Geplaatst door Linnsane op 23-10-2019 21:07
Aantal keer bekeken: 1146

Reacties

Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 23-10-2019 22:22
( PM )
Hmmm voor mij dit keer geen interessante titels.

Bij Catan zag ik dat het idd. alleen om de versie met de oliebronnen uitbreidingen gaat. De standaard versie van Catan gaat (nogal logisch) niet uit de schappen

En is het misschien handig om de actieprijzen er in het nieuwsbericht ook bij te vermelden?