Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Eerste Uitbreiding The Lord Of The Rings: Journeys In Middle Earth Verwacht

Onlangs ging de Budgetspelen- community helemaal los op de Bol.com-deal waar de Engelstalige versie van het bordspel voor een scheintje te koop was. Heel wat Budgetgamers zijn een mooie boardgame rijker. Voor de fans van The Lord Of The Rings: Journeys In Middle Earth is er zeer goed nieuws, want er is namelijk een eerste uitbreiding op komst!

In deze coöperatieve parel onder de bordspellen werken 1 tot 5 spelers samen in een multi-game campagne, het verkennen van Middle Earth en het vechten tegen de schepsels van Mordor om daarmee mysteries op te lossen.

In de eerste uitbreiding, genaamd Shadowed Paths, krijg je een nieuwe campagne voorgeschoteld waarin je de bossen van Mirkwood en de mijnen van Moria verkent. Met Shadowed Paths krijg je ook 5 nieuwe karakters om mee te spelen, waaronder Arwen, Balin en Gandalf. Maak je klaar voor een nieuw soort schade, gigantische spinnen, skeletten en zelfs een Balrog.



Bron: fantasyflightgames

Geplaatst door Linnsane op 05-02-2020 18:33
Aantal keer bekeken: 1763

Reacties

Door Yorn (395 reacties) op 06-02-2020 23:41
( PM )
De prijs is wat stug voor een uitbreiding (€ 65), dus ik moet het eerst nog maar eens zien wat er bij zit. Sowieso eerst de basis versie maar eens ervaren. Het viel me op dat het redelijk vergelijkbaar is met Mansions of Madness qua speelstijl.
Door Kapudovic (300 reacties) op 07-02-2020 21:59
( PM )
Ik ben toch bang dat dit in de categorie "shut up and take my money" valt. Ik heb met veel plezier de campagne uit de basis set gespeeld. Daarbij groot fan van alles wat met Tolkien vandoen heeft. Deze uitbreiding is voor mij een must have