Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Verwacht: 999 Games Dobbelt Door Met Geven En Nemen

Dobbelspellen zijn enorm hot! Bij 999 Games denken ze daar ook zo over, want dit voorjaar kun je vrolijk doordobbelen met Geven En Nemen.

In deze Roll & Write is het de bedoeling dat je de juiste dobbelstenen moet kiezen om een zo hoog mogelijke score te behalen. Echter bij Geven & Nemen heb je geen standaard scorevel, maar maak je deze zelf door in jouw beurt een van de kaarten van tafel te kiezen. Hierbij stellen alle spelers in de loop van het spel hun eigen, unieke speelveld samen. Kies de juiste combinatie van kaarten om je score te maximaliseren.

Alle spelers zijn voortdurend bij het spel betrokken. Zo kan je in je eigen beurt ervoor kiezen de dobbelstenen opnieuw te werpen mocht het resultaat je niet bevallen. Bij elke tweede of derde worp mag iedere speler één van de dobbelstenen op zijn eigen kaarten invullen. Om verder te komen zal je dus moeten geven en nemen!

Geven & Nemen is een soort Roll & Write 2.0. Een meeslepend spel dat geluk en tactiek handig combineert en een must voor liefhebbers van bijvoorbeeld Clever en Keer op Keer. De hele familie kan meedobbelen, want het spel is geschikt voor 1 tot 4 spelers vanaf de leeftijd van 8 jaar. Losse scorevellen zijn overigens niet nodig, want de elementen zijn uitwisbaar!

Een spannend spel voor de liefhebbers van dobbelspellen, waaronder
Clever en Keer Op Keer.


Geplaatst door Linnsane op 04-02-2020 18:29
Aantal keer bekeken: 2044

Reacties


Er is nog niet gereageerd.