Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Houd je Hoofd Cool met Party-game Stay Cool!

999 Games is op dreef! De ene na de andere aankondiging verschijnt.

In het nieuwste spel is het de bedoeling dat je je hoofd Cool houdt. Oftewel Stay Cool! Er worden vragen als "Hoeveel is 20 x 20?", "Wat heb je eergisteren gegeten?" en "Wat voor geluid maakt een koe?" op je afgevuurd en die kun je natuurlijk niet allemaal tegelijk beantwoorden.

Blijf rustig met partyspel Stay Cool en ga de uitdaging aan om te multitasken!
In Stay Cool is het doel eenvoudig: beantwoord enkele vragen. Het zijn absoluut geen moeilijke die diepgaande kennis vereisen. Zo zitten er persoonlijke, alledaagse vragen tussen, maar ook behendigheids- of snelheidsopdrachten. Daarmee is het spel snel uitgelegd en toegankelijk voor iedereen. Klinkt makkelijk toch?

Maar, bij Stay Cool is het de uitdaging dat twee mensen je vragen stellen, tegelijkertijd! Beantwoord de ene vraag hardop, terwijl je het antwoord op de andere vraag met de letters op de dobbelstenen spelt. Hou daarbij ook nog eens de zandloper in de gaten om deze op het juiste moment om te draaien.

Je speelt 3 rondes waarin je van beide spelers zoveel mogelijk vragen probeert te beantwoorden. Elke ronde wordt dat moeilijker.

Dit partyspel kun je met 3 tot 7 spelers spelen. Perfect dus voor een gezellig avondje multitasken met vrienden. Stay Cool wordt in het najaar verwacht.

Geplaatst door Linnsane op 11-03-2020 18:20
Aantal keer bekeken: 1323

Reacties


Er is nog niet gereageerd.