Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

999 Games Workaholic Voordeel-Bundel

De nieuwste blog van 999 Games staat in het teken van werken. Nu is het wel zo dat er vanwege de Corona-uitbraak juist veel mensen even níet hoeven te werken. Je kunt je natuurlijk wel voorbereiden op je terugkeer op de werkplek met dit spellenpakket voor workaholics.

Volgens 999 Games zijn dit de beste spellen voor die workaholics en is dit de manier voor elke professional om zijn productiviteit te verhogen. De Workaholic spellenbundel, bestaande uit Adventure by Book: Gevangen, LAMA en Berenpark is nu tijdelijk verkrijgbaar voor de aanbiedingsprijs van €43,97 (normale prijs €53,97) en is hier te bestellen. Overigens betaal je geen verzendkosten.

Adventure by Book: Gevangen!
Jouw keuze, jouw verhaal, jouw avontuur. Met de Adventure by Book-serie lees je geen gewoon stripboek, je spéélt het. Laat je meenemen in het verhaal van Gevangen! Je dochter is ontvoerd en alleen jij kan haar redden. Ben je er klaar voor?

LAMA
Vlot kaartspel. Het motto van L.A.M.A.: Leg Alle Minpunten Af. Leg steeds een kaart af, anders krijg je er minpuntenfiches voor. Lukt het je om al je kaarten kwijt te raken, dan mag je een fiche teruggeven. En dat mag er één van waarde 1 of van waarde 10 zijn. Wie heeft aan het einde de minste minpunten?

Berenpark
Tactisch puzzelspel. Bouw je eigen berenpark met grote loopgebieden, ruime dierenverblijven, eetgelegenheden en toiletten. Puzzel jij de meest waardevolle dieren en standbeelden in je park? Met spelregels voor beginners en gevorderden!


Geplaatst door Linnsane op 15-03-2020 14:24
Aantal keer bekeken: 2636

Reacties

Door Fantasyfreak (1066 reacties) op 15-03-2020 19:45
( PM )
Geen iee hoe het komt maar tot nu toe heb ik met alle bundels die ik gezien heb wel minimaal 1 van de spellen