Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Legacy-deals bij 999 Games

Genoeg spelers in huis voor een Legacy-spel of gewoon lekker met zijn tweeën met een Legacy-spel aan de gang? Dan heeft 999 Games goed nieuws! Ze hebben namelijk mooie deals voor hun Legacy-spellen.

Hoogspanning met kleine uitbreiding Legacy
Dit is een vernieuwde editie van het populaire, economische spel. Met verschillende spelregeltoevoegingen en spelregels voor 2 spelers. Daardoor biedt Hoogspanning Recharged nog meer uitdaging en speelplezier dan zijn klassieke voorganger! Met de kleine uitbreiding Hoogspanning: Legacy tover je het basisspel om tot een bordspel met een verhaal. Omdat er steeds kaarten aan het spel worden toegevoegd en eruit worden verwijderd, is elk spel anders. Zo wordt Hoogspanning nog spannender!

De bundel is nu te koop met 20% korting: van €49,98 voor €39,99


Machi Koro Legacy
Het bekende dobbelspel zoals je het nooit eerder zag! Dobbel en bouw je eigen stad en laat je meenemen in het verhaal. Machi Koro Legacy voegt potje na potje geweldige extra’s en verrassingen aan het spel toe, waardoor elk volgend spel anders en zelfs uniek wordt.

Nu te koop met 20% korting: van €49,99 voor €39,99



Helaas nog niet in de aanbieding, maar wel alvast voorbestelbaar: The King's Dilemma (NL-versie).
In King's Dilemma zijn alle spelers het hoofd van een nobel huis in het fictieve land Ankist, die gezamenlijk de koning van wijze raad moeten voorzien. Elke ronde trekken jullie gezamenlijk een kaart van de 'dilemmastapel' en ervaren jullie hoe het verhaal verder gaat. Jullie keuzes bepalen het lot van het koninkrijk maar ook dat van alle nobele huizen. Dus, ga je voor het succes van jouw eigen huis of voor het grotere belang? In King's Dilemma is elk potje het bewind van één koning. Zijn opvolger staat klaar om de volgende keer jullie raad te ontvangen. Politiek gekonkel was nog nooit zo leuk!

Kun jij ook niet wachten tot The King's Dilemma wordt uitgebracht? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Geplaatst door Linnsane op 21-04-2020 21:47
Aantal keer bekeken: 2031

Reacties

Door Romario (4 reacties) op 21-04-2020 22:59
( PM )
Helaas staat de aanbieding van Machi Koro Legacy niet op de website. Of kijk ik toevallig verkeerd?

Edit: laat maar. Je krijgt de korting als je hem in je wagentje plaatst.