Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Ga op Pad met Catan: World Explorers

We kennen allemaal de Pokémon Go!-hype nog wel! Groepen mensen die zich verzamelden op bepaalde plekken om maar kleine monstertjes te vangen. Gevolg: groepen mensen buiten die maar naar hun mobiele telefoon aan het staren waren. Positief punt hieraan was wel dat je de aardige meters maakte op je zoektocht en dus lekker aan beweging deed. Later volgde op dit succes ook nog Harry Potter: Wizards Unite.

Binnenkort kunnen we weer onze mobiele telefoon in de aanslag houden en volop op pad gaan met Catan: World Explorers! Deze mobiele ar-game is een samenwerking tussen Niantic en Asmodee. De website is inmiddels in de lucht (zie hier) en vertelt ons dat de wereld onze speelbord is.

"Get ready for CATAN – World Explorers, an upcoming massively multiplayer augmented reality game that transforms the entire Earth into one giant game of CATAN. Harvest, trade, and build in the real world as cities and landmarks transform into settlements where you can collect resources, construct buildings, and score points for your Faction!"

Wil je volledig op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hier in voor updates.

Catan: World Explorers zal er ongeveer als volgt uit gaan zien en de verwachting is dat het niet heel lang meer duurt voor we weer de straat op gaan, maar dan om resources te verzamelen.

Wie heeft er zin in een potje augmentedreality- Catan?


Bron: catanworldexplorers.com

Geplaatst door Linnsane op 04-07-2020 16:38
Aantal keer bekeken: 945

Reacties


Er is nog niet gereageerd.