Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

4 Kaartspellen voor de Prijs van 3 bij 999 Games

Het is zomer en menig vakantieganger wil er toch even tussenuit. Onmisbaar in je koffer is natuurlijk een spelletje. 999 Games wil de kaartspellen weer op de kaart zetten en biedt de actie 4 kaartspellen halen en er maar 3 betalen aan.

En tussen neus en lippen door: "De eerste 500 bestellingen ontvangen bovendien een voucher voor Mooie Boules t.w.v. €12,50 helemaal gratis.".
De actie loopt in ieder geval t/m 30 augustus.

Het volledige aanbod (en tevens de mogelijkheid om te bestellen) kun je hier vinden.

De kaartspellen in de actie zijn: L.A.M.A,, Boonanza, Lost Cities, Saboteur, Beverbende, Jatten, Beverclan, Catan, Pocket Escape Room: Achter het Gordijn, Pocket Escape Room: de Vloek van de Sphinx, 4 Seasons, Brainstorm, Boonanza de Uitbreiding, Dieven, Dodelido, Kakkerlakken Poker, Valse Motten, Kakkerlakken Salade, Spoorzoeken, Lucky 7, Metropolis, Monster Mania, Pocket Escape Room: de Tijd Vliegt, Pocket Escape Room: Het Lot van Londen, Pearls, Qwirkle, Saboteur het Duel, Similo Sprookjes, Similo Historie, De Weerwolven van Wakkerdam, Volle Maan in Wakkerdam, Karakters in Wakkerdam, Pocket Escape Room: Diefstal in Venetie, Pocket Escape Room: Het Mysterie van Eldorado, Mimiq, Party Animals, Red 7, Saboteur de Uitbreiding, Take 5, Solo, Wie is de Ezel en Wizard.

Geplaatst door Linnsane op 15-07-2020 12:41
Aantal keer bekeken: 1245

Reacties


Er is nog niet gereageerd.