Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Recenseer en win bij 999 Games!

Vind je het leuk om je ongezouten mening te geven over bordspellen? Houd je van 999-bord-en-kaartspellen? Maak je graag kans op toffe prijzen? Bij drie keer 'ja' hebben wij goed nieuws, want dit is nu mogelijk bij de uitgever!

Reviewers laat je horen!
Heb jij 999-spellen gespeeld? Dan zijn ze erg nieuwsgierig naar jouw mening. Je wordt nu extra gemotiveerd om dit te doen door prijzenpakketten beschikbaar te stellen. Iedere maandag in augustus wordt er één verloot onder de nieuw binnengekomen recensies op de website van 999 Games

De inhoud van de prijzenpakketten is absoluut niet mis, vandaar ook dit speciale nieuwsbericht. In het pakket bevinden zich namelijk recente spellen uit de 999-stal, namelijk Marco Polo II, The Crew en Stay Cool!

Laat jouw schrijverskunsten blijken, laat jouw bordspelmening horen en wellicht liggen er bij jou binnenkort wel de nieuwste bordspellen op tafel voor een hele zomer speelplezier.

Hoe het werkt?
Heel eenvoudig: maak een account aan (of log in) op de website van 999-Games en laat je recensie achter bij het bordspel waar jij je mening over wilt geven. Mailen is ook mogelijk naar klantenservice@999games.nl onder vermelding van "review", je naam en de titel van het spel.
De volgende eisen worden wel aan je review gesteld: "kort, lang, in dichtvorm of juist niet: je mag je beoordeling zo gek mogelijk schrijven als je zelf wilt. Wel vragen we je om in je beoordeling zoveel mogelijk bruikbare informatie te geven voor lezers.
Schrijf daarom in ieder geval op: - Met hoeveel mensen je het gespeeld hebt, - Hoe oud de spelers waren. - Of het spel aan je verwachtingen voldeed.
En, heel belangrijk: - Aan wie je dit specifieke spel zou aanraden.

Geplaatst door Linnsane op 08-08-2020 13:10
Aantal keer bekeken: 332

Reacties


Er is nog niet gereageerd.