Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Het regent White Goblin Games-nieuwtjes

Het regenseizoen is weer aangebroken en het valt zo nu en dan weer met bakken uit de lucht. Bij White Goblin Games regent het ook, maar dan met mooie nieuwtjes.

Heerlijk Spelen Magazine
Al eerder deze week lieten we jullie weten dat de nieuwe editie van Heerlijk Spelen uit is. In de nieuwste editie staat een prijsvraag waarmee je toffe prijzen kunt winnen. Een oplettende BudgetSpeler merkte op dat wanneer je mee doet aan de win-actie je een 10%-kortingscode in je mailbox krijgt. Daarom nog even deze extra update.

Mariposas
Binnenkort vliegen de vlinders uit Mariposas Nederland binnen. "De Monarchvlinder fladdert iedere lente helemaal van Mexico naar Noord-Amerika om vervolgens in de herfst weer naar Mexico te gaan. 4500 kilometer later zijn ze inmiddels al vier generaties verder." Nog eventjes geduld, want over niet al te lange tijd kun je met dit spel van de bedenker van Winspan aan de slag. Wij kunnen alvast verklappen dat je natuurlijk ook een review van dit spel op Budgetspelen kunt verwachten.

Nu verkrijgbaar: 111 Ants
"Word jij de koning van de mierenkolonie?" Met 111 Ants kom je daar achter. "De regels van 111 Ants zijn eenvoudig: Probeer zo snel mogelijk een compleet oplopende of aflopende reeks van 12 kaarten te vormen. Verdien zoveel mogelijk jokers door de juiste mieren in te
zetten, maar vergeet niet dat andere spelers ook zo snel mogelijk een complete reeks willen vormen. De speler die als eerste 60 jokers heeft behaald wint het spel." De review van dit kaartspel kun je hier vinden.



Nu verkrijgbaar: Lyttle Wood
"In Lyttle Wood verdien je punten door prooikaarten te verzamelen met de juiste bendekaarten. Alleen de concurrentie voor het meest waardevolle voedsel in het bos is erg groot; iedereen aast op dezelfde prooien. De speler, die de beste prooien en de meeste punten weet te behalen, wint het spel en mag zich koning van het bos noemen."



Nu verkrijgbaar: Rat Attack Party
Nog een kaartspel dat nu in de winkels ligt: Rat Attack Party! "Rat Attack Party is een uitdagend kaartspel waarbij je zoveel mogelijk punten met groepen van drie kaarten verzameld. Bemachtig jij genoeg voedsel uit de keuken om eindpunten te verdienen en het spel te winnen?"



Nu Verkrijgbaar: Amul
Amul is inmiddels al een weekje uit, maar daarom niet minder interessant om te vermelden. Een handelsspel waarin je strijdt om rijkdom en succes.

Binnenkort verkrijgbaar: Istanbul Big Box
Goed nieuws voor de liefhebbers van Istanbul, want binnenkort verschijnt de Nederlandse versie van de Big Box bij White Goblin Games. De box bevat het Basisspel, Mokka & Smeergeld en Brieven & Zegels.

SPIEL-releases
Helaas gaat SPIEL dit jaar niet door, maar White Goblin Games laat het grote bordspel-evenement niet ongemerkt voorbijgaan en brengt alsnog toffe games die gepland stonden voor lancering tijdens SPIEL op de markt. Daarbij krijg je nu ook nog eens een mooie korting. Bekijk het aanbod en de mooie actieprijzen hier.


Geplaatst door Linnsane op 29-09-2020 20:01
Aantal keer bekeken: 933

Reacties


Er is nog niet gereageerd.