Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

10% korting bij Boardgame Merchant

Wij hebben een zwak voor iedere nieuwe Bordspel-winkel, zo ook voor Boardgame Merchant. Je moet maar durven in deze tijd. Gelukkig breekt het ultieme bordspelseizoen weer aan en bij gebrek aan sociale contacten is samen gezellig rondom de tafel nooit verkeerd.

De man achter deze gloednieuwe webshop is Stefan. Met zijn bordspel-webshop heeft hij een missie: "Wat ik graag zou willen bereiken met deze webshop is om boardgames meer mainstream te maken. In mijn belevingswereld denken de meeste mensen bij boardgames al snel aan Catan, Monopoly en Risk. Dit zijn zeker prima boardgames maar er is zoveel meer. Er komen steeds vaker bordspellen met redelijk wat diepgang en ze beginnen ook steeds meer aan te voelen als echte volwaardige games i.p.v. spellen waarin alles afhangt van dobbelsteenworpen. De spellen die wat meer diepgang bieden zijn exact de spellen die ik graag op de webshop wil hebben. Mijn missie is daarom om een breed assortiment te hebben met spellen die net dat stapje verdergaan tot en met “Big Meaty Games”."

Speciaal voor alle BudgetSpelers heeft Stefan een cadeautje: 10% korting op de eerste aankoop met de code: bm2020tnx. Mocht je nu niet kunnen beslissen welk bordspel aan te schaffen? Stefan staat altijd klaar om persoonlijk advies te geven.

Geplaatst door Linnsane op 29-09-2020 20:12
Aantal keer bekeken: 1774

Reacties

Door NateFosters (4 reacties) op 29-09-2020 22:18
( PM )
Ah GE-WEL-DIG! Hartstikke bedankt voor het posten!
Door Bleh (243 reacties) op 30-09-2020 10:07
( PM )
Succes Stefan. Een nieuwe winkel erbij is nooit verkeerd.
Door Bos(s) (54 reacties) op 30-09-2020 11:54
( PM )
Leuk inderdaad om te zien een nieuwe winkel erbij. Denk dat de doelgroep die je wil bereiken op deze website zeker aanwezig is. Ook een goede prijs voor Small World of Warcraft, vooral met de 10% korting.
Door SleepyGiant037 (20 reacties) op 30-09-2020 12:24
( PM )
Ik ken Stefan goed en kan met zekerheid stellen dat Steef niet alleen veel verstand maar ook veel passie voor boardgames heeft! Ik hoop echt dat zijn store goed gaat lopen want Steef wil echt games halen die ook lastig in NL te krijgen zijn. En als één van de eerste klanten zelf ben ik vol lof, zelfs wanneer ik de roze bril afzet! ;-)