Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Koop Mariposas en steun de Vlinderstichting

Eindelijk is het spel waar veel bordspelspelers lang naar uit keken verkrijgbaar, en ook nog eens in het Nederlands: Mariposas! De bedenker van Wingspan richt zich met haar nieuwste creatie op andere gevleugelden, namelijk vlinders!

"Mariposas – Elke lente verlaten miljoenen vlinders Mexico om zich te verspreiden over het oosten van Noord-Amerika. Elke herfst vliegen miljoenen vlinders terug naar Mexico. Echter geen enkele vlinder heeft ooit de gehele rondreis kunnen maken.
Mariposas wordt gespeeld gedurende drie seizoenen. De vlinders zullen in de lente proberen naar het noorden te gaan. Ze verspreiden zich in de zomer en trachten terug te keren naar het zuiden

in de herfst. Elke speler krijgt steeds meer beurten per seizoen: eerst krijg je 4 beurten in de lente, daarna 5 beurten in de zomer en tot slot 6 beurten in de herfst. Na elk seizoen worden de punten geteld. De speler met de meeste overwinningspunten aan het einde van de herfst, wint het spel."

In samenwerking met de Vlinderstichting is er nu een mooie actie opgezet waarmee je én het prachtige spel aan kunt schaffen en daarnaast ook deze mooie stichting kunt steunen.

Geplaatst door Linnsane op 20-10-2020 21:49
Aantal keer bekeken: 765

Reacties


Er is nog niet gereageerd.