Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Exclusief bij Kruidvat: Carcassonne: Jagers en Verzamelaars

Door velen al gespot, maar nu is daar een officieel bericht: Carcassonne: Jagers en Verzamelaars is namelijk exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. In deze standalone versie keer je terug naar de prehistorie.

"In 999 Games Carcassonne Jagers & Verzamelaars bouwen de spelers net als in de meermaals bekroonde Carcassonne met tegels aan een prachtig landschap.

Voordat de mensheid het stadje Carcassonne gesticht had, waren er rond dit gebied veel bossen en wilde dieren. De mensen hadden er een dagtaak aan om het gebied tot hun nut te maken. Vissen vangen, bessen plukken en wilde beesten vangen was hun favoriete bezigheid."

Aanschaffen doe je hier voor 14,99 op de website van Kruidvat. Uiteraard kun je ook even in de winkel kijken of hij daar voorradig is.

Geplaatst door Linnsane op 26-10-2020 18:37
Aantal keer bekeken: 631

Reacties

Door Gradon (401 reacties) op 27-10-2020 08:11
( PM )
Leuk spel, ik heb de oude versie. Zeker een aanrader voor deze prijs!

Trouwens niet helemaal exclusief, want ook bij het zusje Trekpleister. Daar zelfs bij aankoop van 2 stuks speelgoed 20% korting. klik
Door Hedgehog (462 reacties) op 28-10-2020 08:50
( PM )
Heb me vorige keer weten in te houden bij de Kruidvat en Trekpleister acties, breng me nou niet weer in de verleiding 😂

Stiekem wil ik die Machiavelli Deluxe (ook) wel die ze bij Kruidvat hebben, dus misschien als ze weer zo'n aanbieding hebben... (Bij Trekpleister is hij helaas niet te koop.)