Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Hashtag thekatiachallenge

Opeens zag je in menig form #thekatiachallenge voorbij komen. Huh? Wat is dat dan weer? We gaan het je uitleggen. De Amerikaanse Katia vond het een leuk idee om haar favoriete bordspel op een stapel te leggen en die reikte even ver als haar eigen lengte. Stapel de spellen op, ga er naast staan en maak een foto.

Eigenlijk was de eerste foto als grap bedoeld. Hoeveel van Katia's favoriete spellen zouden wanneer opgestapeld gelijk staan aan haar lengte. Een tweeledige puzzel, want de vraag was natuurlijk wat haar favoriete spellen waren en hoe lang ze nu precies was. Antwoord: 21 spellen lang.

Vervolgens werd dit initiatief door meerdere mensen in de Board Game Revolution Community overgenomen en opgepikt: #thekatiachallenge was geboren. Inmiddels kun je wanneer je door je social media scrolt er niet meer omheen en zie je continue een foto met opgestapelde bordspellen en daarnaast de eigenaar staan.

Ook meedoen? Ga stapelen, meet, post je foto online en vergeet vooral niet #thekatiachallenge.

Geplaatst door Linnsane op 11-02-2021 20:34
Aantal keer bekeken: 890

Reacties

Door Nona (225 reacties) op 11-02-2021 23:46
( PM )
Ik vind dit een toffe manier om je favo spellen te delen, weer eens wat anders dan een standaard top 10 lijstje of top 9 pubmeeple plaatje. Ik ga er zeker nog eentje maken, alleen even wachten tot er assistentie langs komt
Door CandyShine (1137 reacties) op 12-02-2021 07:19
( PM )
Zoals Nona al zei: superleuk bedacht en leuk om zo ook weer wat foto’s van mensen en hun hobby te zien tijdens de lockdown.
Gelukkig ben ik maar 1.57m dus dat wordt eerder proppen dan een stretch haha.
Door Hedgehog (1323 reacties) op 12-02-2021 08:55
( PM )
Mag deze challenge wel van het verticale kamp? ?