Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Binnenkort verkrijgbaar: Everdell Uitbreiding Pearlbrook

Een moment waar al lang door liefhebbers van Everdell naar uitgekeken wordt: Everdell uitbreiding: Pearlbrook. White Goblin Games heeft bekendgemaakt dat de uitbreiding binnenkort al in de winkels ligt

Toen zag ik het: er bewoog iets in het water niet ver van de plek waar ik knielde. Ik keek gefixeerd naar een spichtige roze hand die naar een rots reikte, gevolgd door het vreemdste hoofd dat ik ooit heb gezien met gevleugelde stekels en een glad roze lichaam. We keken elkaar enige tijd met nerveuze nieuwsgierigheid aan voordat het schepsel weer met een zwiep in het water ook. Vlak daarna trok hij iets uit een klein pakje, gooide het naar mij toe waar het vervolgens met een plons voor ons terecht kwam. Toen ik opstond en naar beneden door het heldere water keek, lag een perfecte glanzende parel aan mijn voeten.’

Diep onder het glinsterende oppervlak van de Pearlbrook rivier wacht een mysterieuze beschaving van watermensen op je. En dus ook een nieuw avontuur in het prachtige Everdell!

Pearlbrook introduceert een additioneel speelbord, het rivierbord. Je stuurt jouw ambassadeur naar de rivier om nieuwe grondstoffen te verzamelen: parels. Ook kun je in de rivier nieuwe boswezens en gebouwen vinden! Verzamel voldoende parels om de meest indrukwekkende wonderen en decoraties te bouwen en daarmee jouw stad de trots van Everdell te maken!

Geplaatst door Linnsane op 12-02-2021 12:36
Aantal keer bekeken: 762

Reacties

Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 12-02-2021 15:10
( PM )
Ook weer zo'n prachtige vormgeving en het klinkt ook heel leuk, maar waarom is zo'n uitbreiding waar qua hoeveelheid content misschien 10% van het originele spel er in zit ook gewoon €50?

Voor de helft had ik het misschien gedaan, maar vind het nu wel erg duur.
Door Buur (748 reacties) op 12-02-2021 16:39
( PM )
Daar zijn nou die stupide unboxing video's voor. Nu kun je zien dat er toch een behoorlijke hoop componenten in die doos zit. Niet dat ik het de 50 euro waard vind, (uiteraard niet), maar het is een flinke.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 14-02-2021 03:32
( PM )
Quote:
Daar zijn nou die stupide unboxing video's voor. Nu kun je zien dat er toch een behoorlijke hoop componenten in die doos zit. Niet dat ik het de 50 euro waard vind, (uiteraard niet), maar het is een flinke.

Vergeleken met het basisspel vind ik de uitbreidingen veel minder content hebben. Toch zijn de uitbreidingen net zo duur dus ik vind de prijs een beetje overdreven.