Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Aanbieding: 2-spelersbundel bij 999 Games

Het is bijna valentijn: de ideale gelegenheid om samen met je partner een bordspel te spelen. Speciale tweespelersspellen zijn daar natuurlijk het meest ideaal voor. Uiteraard kun je ook op een random avond in plaats van een avond Netflixen een mooi spel voor 2 personen op tafel leggen.

999 Games heeft nu een mooie bundel samengesteld voor een mooie prijs. "Ben je nieuwsgierig naar hoe jij het ervan af brengt tegen jouw huisgenoot? Wil je weten of jij slimmer bent dan je partner, broer, zus of huisdier? Parijs, Aqualin en Clever worden nu aangeboden in een spellenpakket tegen een lagere prijs."

Parijs
Parijs is een puzzelspel voor 2 spelers. Je scoort in dit spel punten door eerst samen op een tableau een stratenplattegrond te maken en daar vervolgens je eigen gebouwen op te zetten. Je scoort punten door je gebouwen zo goed mogelijk uit te lichten met behulp van de aanwezige lantaarnpalen. Rondom het spelbord zijn extra acties beschikbaar in de vorm van ansichtkaarten.

Parijs valt op door zijn mooie vormgeving en de kwaliteit van de speelstukken. Het spel is met een maximale lengte van 30 minuten ideaal voor meerdere potjes achter elkaar. Het is niet moeilijk om te leren, maar geeft genoeg diepgang en interactie om elkaar voortdurend af te troeven.

Aqualin
Aqualin is een strategisch tegelspel, dat zich onderwater afspeelt. In Aqualin proberen 2 spelers zo groot mogelijke groepen van zeediertegels te maken. De ene speler maakt groepen op basis van kleur. De andere speler doet hetzelfde op basis van het soort dier. In het begin is het speelveld leeg. Zodra door de eerste speler een tegel in het veld is geplaatst, verloopt een beurt op dezelfde manier: verschuif een tegel, plaats vervolgens een nieuwe tegel in het speelveld.

Omdat tegels nooit lang op dezelfde plek blijven staan, heeft Aqualin veel interactie. Eigenlijk steel je continu tegels uit elkaars groepen om zo zelf meer punten te scoren. Door de eenvoudige opzet lijkt Aqualin wel op abstracte klassiekers als dammen of schaken. Met een speelduur van 20 minuten is Aqualin bij uitstek geschikt voor een rematch.

Clever
Waarom staat Clever in een lijstje met spellen voor 2 spelers, vraag je je misschien af? Omdat Clever uitstekend met zijn tweeën te spelen is! Volgens de toonaangevende bordspellensite Boardgamegeek is twee spelers het ideale aantal voor dit moderne roll & write-spel.

Clever is een abstract dobbelspel, waarbij je zo slim mogelijk dobbelstenen in moet zetten op een speciaal hiervoor ontworpen blocnote. Elke kleur dobbelsteen heeft zijn eigen manier waarop scores worden berekend. Deze manieren kunnen met elkaar combineren tot verrassend hoge resultaten.

Clever staat bekend als een zeer verslavend spel. Een potje tussen twee spelers duurt ongeveer 30 minuten. Omdat met name aan het einde opeens de slimste combo’s mogelijk worden, willen veel spelers direct een tweede spel beginnen om te kijken wat er nog meer mogelijk is.

De bundel schaf je hier aan voor €37,99 in plaats van €49,97.


Geplaatst door Linnsane op 12-02-2021 12:47
Aantal keer bekeken: 1942

Reacties

Door MisterShakerNL (11 reacties) op 12-02-2021 15:08
( PM )
Helaas heb ik Clever al...
Door Streetnerd (728 reacties) op 12-02-2021 16:46
( PM )
weer de zoveelste matige bundel van 999 Games
Door Buur (748 reacties) op 12-02-2021 16:58
( PM )
@Streetnerd: ...want...?
Of ik het nou met je eens ben of niet, dat laat ik even in het midden, maar waarom vind jij dit geen mooie aanbieding?

24% korting en geen verzendkosten, is toch alleraardigst, zou ik zeggen. Wellicht vind je de spellen klote? Ik heb ze niet gespeeld, maar de reacties op Clever en Parijs zijn geloof ik over het algemeen meer dan positief.

O wacht ik heb wel eens Clever gespeeld op een beurs. Mijn vriendin vond het toen heel leuk maar ik vond het niet zo heel bijzonder, maar dat komt doordat ik elke roll 'n' write niet boeiend vind. Dat is dan weer mijn afwijking. Alleen Trails of Tucana dan, die zou ik zelfs nog wel een 7 willen geven op een schaal van 10. Maar we dwalen af, sorry...
Door Videostar (480 reacties) op 12-02-2021 20:40
( PM )
Ik heb ze alledrie al en ze zijn alledrie goed.
Prima deal.
Door CandyShine (1137 reacties) op 13-02-2021 09:54
( PM )
Dit is een hele goede bundel. Alle drie goede games. Parijs is een sterk, strategische two player. Aqualin is een abstracte game die qua regels direct duidelijk is, maar wel verassend diepte heeft. Clever is wat mij betreft een van de beste roll and writes.
Topbundel voor elk soort speler en goed als kado.