Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

White Goblin Games Nieuwtjes: MicroMacro, Luiaard en Escape Tales

Maar liefst 3 leuke nieuwtjes van het White Goblin Games-front. We gaan het hebben over MicroMacro, Luiaard en Escape Tales: Kinderen van Wyrmwoods.

Escape Tales: Kinderen van Wyrmwoods
"Spannende verhalen, vele eindes en een echte verhalende escape room ervaring! Binnenkort komt er een nieuw deel uit, namelijk Escape Tales 3: Kinderen van Wyrmwoods. Je kunt nu een klein voorproefje ervaren van de Escape Tales spellen."
Benieuwd geworden? Het voorproefje kun je hier spelen.Luiaard
Helaas gaat Luiaard White Goblin Games verlaten. "Jullie zijn luiaards - knuffelbaar, traag en (vooral) lui… Je hangt natuurlijk lekker in een boom. Je wilt lekkere blaadjes van andere bomen verzamelen - maar zelf rondlopen is veel te vermoeiend. En dan krijg je een idee: je laat je door andere dieren dragen omdat zij zo sterk zijn en ze graag dragen. Wie van jullie luiaards zal als eerste het park doorkruist hebben en de race winnen? Je bent ambitieus, maar o zo verschrikkelijk lui! Luiaard is een racespel, dat feitelijk een “pick up & deliver”-spel is, waarbij je zelf de vracht bent die verplaatst moet worden. Je wordt de hele weg gedragen, je verzet zelf geen enkele stap! In Luiaard speel je altijd met 6 van de 12 verschillende diersoorten en je kunt het grote speelbord op 4 verschillende manieren samenstellen. Elke race biedt je nieuwe uitdagingen om sneller dan de andere luiaards bij de verschillende bomen te komen."

Je kunt nu in de webshop van White Goblin Games het hele pakket, bestaande uit het basisspel Luiaard zelf, uitbreiding: De volgende vakantie, Promokaart: Kameleon en 4 scenariokaarten heel voordelig aanschaffen. Normaal kost het je €47,90 en nu slechts €29,95. De uitverkoopactie loopt t/m 11 maart en aanschaffen is hier mogelijk.MicroMacro: Crime City
"Welkom in Crime City, een stad waar de misdaad om elke hoek op de loer ligt!

De plaatselijke politie heeft dringend hulp nodig om alles op te lossen. In het coöperatieve dectectivespel MicroMacro: Crime City lossen de spelers samen 16 lastige strafzaken op. Een oplettend oog en deductief talent zijn nodig om alle raadsels te ontrafelen. Een vergrootglas is bijgesloten om alle details te kunnen vinden." De demo is momenteel al te spelen en kun je hier vinden. De releasedatum ligt op eind maart.

Geplaatst door Linnsane op 25-02-2021 13:09
Aantal keer bekeken: 902

Reacties

Door Geert27 (411 reacties) op 25-02-2021 19:22
( PM )
MicroMacro ga ik zeker kopen!
Ik heb voor de BGG contest de demo gespeeld, kan ik iedereen aanraden. Het is een crossover tussen detectivespellen en "Where is Wally/Waldo?".
Ik heb gewacht op de Nederlandse versie.
Door Linnsane (324 reacties) op 25-02-2021 20:45
( PM )
Quote:
MicroMacro ga ik zeker kopen!
Ik heb voor de BGG contest de demo gespeeld, kan ik iedereen aanraden. Het is een crossover tussen detectivespellen en "Where is Wally/Waldo?".
Ik heb gewacht op de Nederlandse versie.

Hier nog 1! Ben echt reuze benieuwd!
Door Fairplaybordspel (9 reacties) op 25-02-2021 21:22
( PM )
Opvallend dat geprezen spellen als Odin niet opnieuw worden uitgegeven.
Door Fawful (804 reacties) op 25-02-2021 23:05
( PM )
White Goblin heeft ook nog steeds de uitbreiding van Odin niet vertaald, dus zal waarschijnlijk niet succesvol genoeg geweest zijn ten opzichte van de Engelse versie.