Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Aangekondigd bij 999 Games: Catan: Kosmonauten 5 / 6 spelers

999 Games heeft de eerste uitbreiding voor Catan: Kosmonauten aangekondigd. Met deze uitbreiding kun je het spel met tot maar liefst zes spelers spelen.

"Speel Catan: Kosmonauten met nog meer spelers met deze uitbreiding voor 5 tot 6 personen. Naast onderdelen voor de extra spelers bevat deze uitbreiding nieuwe spelregels, zoals voor artefacten of vriendschapskaarten voor het Zwervende Volk.


Met deze uitbreiding kunnen nog meer kosmonauten het heelal van Catan verkennen. Naast spelonderdelen voor een vijfde en zesde speler bevat deze uitbreiding ook een aantal extra’s. Zo kunnen op de planeten nu ook oeroude artefacten worden gevonden. Ook heeft het geheimzinnige Zwervende Volk, een van de buitenaardse rassen in het heelal van Catan, zijn eigen vriendschapskaarten gekregen.

Catan: Kosmonauten voor 5 -6 spelers heeft verder aanpassingen op de bestaande spelregels. Om ervoor te zorgen dat spelers niet te lang op hun beurt hoeven te wachten, zijn door middel van de pionnen PILOOT 1 en PILOOT 2 altijd twee spelers tegelijkertijd aan de beurt."

Geplaatst door Linnsane op 03-04-2021 13:23
Aantal keer bekeken: 431

Reacties


Er is nog niet gereageerd.