Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Marvel Villainous 1e uitbreiding met Loki: Mischief & Malice


Nog niet zo heel lang geleden bracht Ravensburger de base game ‘’Infinite Power’’ voor Marvel Villainous uit met schurken Thanos, Ultron, Hela, Killmonger en Taskmaster. Vanaf het moment van aankondigen was er eigenlijk maar één brandende vraag… Waar is Loki? Nou hier is ie dan! Samen met minder bekende schurken M.O.D.O.K. en Madame Masque in de eerste uitbreiding voor Marvel Villainous: Mischief & Malice.

Een blik op de nieuwe speelbare schurken
Als Loki zul je zo snel mogelijk tien mischief moeten vergaren en gebruiken, door andere villains van de multiverse te imiteren. Madam Masque heeft een vendetta met Iron Man en is voornamelijk gebrand op het uitroeien van acht marvel helden om haar wraak te voltooien. Ten slotte M.O.D.O.K. een mobiel organisme ontworpen om te moorden wil enkel en alleen de kosmische kubus activeren om zijn winst te behalen, maar moet daarvoor een alliantie met de corporatie AIM onderhouden.


Zoals ook bij Disney Villainous kunnen de Marvel schurken vrij door elkaar heen gebruikt worden en Mischief & Malice kan ook zonder de base game gespeeld worden.
Dit brengt het raster op acht schurken om uit te kiezen, maar er zullen er ongetwijfeld nog velen volgen. Marvel Villainous is speelbaar

Marvel Villainous Misschief & Madness zal op 1 augustus uitkomen met een adviesprijs van $25 dollar. kun je niet wachten? Dan is de Amerikaanse Amazon waarschijnlijk de eerste plaats waar je deze kan scoren.

Persoonlijk had ik eerder Baron Zemo verwacht gezien de naam van de uitbreiding of in ieder geval wat bekendere schurken, maar als Marvel Villainous dezelfde strategie als Disney Villainous gaat volgen, hoef je hier niet bang voor te zijn. Ga jij voor Loki en zijn mede spindoctors of wacht je nog op een specifieke schurk?

Geplaatst door Fusirion op 06-04-2021 10:04
Aantal keer bekeken: 531

Reacties

Door Linnsane (389 reacties) op 06-04-2021 16:18
( PM )
Leuk, maar deze uitbreiding ga ik toch even links laten liggen.
Geef mij maar de "normale" Disney-villains.