Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Verwacht bij 999 Games: EXIT: de Verloren Tempel

Escape Rooms zijn enorm populair en zeker in de lockdown(s). 999 Games heeft met hun EXIT-serie een populaire reeks aan Escape Room-spellen en daar wordt zeer binnenkort een nieuwe, speciale, versie aan toegevoegd, namelijk EXIT: De Verloren Tempel.

"Deze editie van Exit speelt zich af in een mysterieuze tempel. Ook deze keer moet je weer uitdagende escape room-raadsels oplossen. Naast een decodeerschijf bevat dit avontuur van Exit ook 4 interactieve legpuzzels. Hoe snel weet jij deze keer te ontsnappen?

De professor is vermist! Zijn spoor leidt naar een mysterieuze tempel op een afgelegen eiland in de Indische oceaan. Schurken willen de schatten van de tempel stelen. Alleen jij kunt hen stoppen door de mysterieuze tempel te verkennen en alle raadsels op te lossen. Weet jij de professor op tijd te redden?

Deze editie van Exit bevat wederom uitdagende escape room-raadsels. Nieuw zijn deze keer de vier legpuzzels, die een deel van het avontuur vormen. Door raadsels op te lossen kun je nieuwe puzzelstukken aanleggen en krijg je zo de volgende aanwijzingen tijdens dit Exit-avontuur.

EXIT: De Verloren Tempel is maar één keer speelbaar omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar net als in een “echte” escape room garanderen we een zeer intense puzzel- en speelervaring!"

Geplaatst door Linnsane op 06-04-2021 14:46
Aantal keer bekeken: 483

Reacties

Door Metroid_Dark_Sky (103 reacties) op 06-04-2021 15:10
( PM )
Daarnet even bij Kosmos.de Gekeken (De duitse uitgever waar 999 games deze van vertaalt).

Dit is de eerste van de 3 met puzzels erin, kwa prijs lijkt het op € 20,00 euro uit te komen.
Lijkt mij wel leuk, hebben laatst ook de Escape Room the game Puzzel gekocht

Door Lucky Jack (231 reacties) op 06-04-2021 15:20
( PM )
Ik heb inmiddels 10 EXIT delen versleten, maar ben er wel klaar mee om eerlijk te zijn. Die eeuwige draaischijf komt me ook wel een beetje de strot uit.

Desondanks, mijn vrouw is nog steeds dol op de EXIT spellen en uiteindelijk hebben er we ook wel weer een gezellige avond mee, dus wie weet komt deze toch weer op tafel. Met een beetje geduld en zoeken zijn de EXIT spellen vaak wel voor €10 te vinden.

P.S. het plaatje is hier niet zichtbaar. Sowieso wel chique om afbeeldingen zelf te hosten i.p.v. hotlinken.
Door Fantasyfreak (1178 reacties) op 06-04-2021 18:19
( PM )
Quote:

P.S. het plaatje is hier niet zichtbaar. Sowieso wel chique om afbeeldingen zelf te hosten i.p.v. hotlinken.

Ik zie het plaatje wel. De mods kunnen geen afbeeldingen voor nieuwsberichten uploaden op de server achter de schermen Alleen de admin kan dat en om nu bij ieder nieuwsbericht te wachten tot er wat nieuwe afbeeldingen geüpload zijn is best een gedoe denk ik.

Alleen bij het toevoegen van nieuwe spellen kan er 1 afbeelding gekozen worden. Met covers zoals hierboven hadden ze dus inderdaad wel de afbeelding uit de database kunnen pakket mits dit spel er al in staat.

Misschien wel een handige tip voor de admin om dit in te bouwen/te kopen/downloaden of hoe het systeem ook werkt Bij veel oudere nieuwsberichten en/of reviews werken de afbeeldingen ook niet meer en dat is soms best zonde.
Door Hedgehog (752 reacties) op 07-04-2021 07:54
( PM )
Ik zag de afbeelding ook niet, moest hem eerst in een nieuwe tab openen. Gewoon Chrome op Android, zonder blockers/VPN of wat dan ook. Deze is op imgbb.com gehost, maar met die Facebook afbeeldingen gaat het ook regelmatig mis.
Door Lucky Jack (231 reacties) op 07-04-2021 08:17
( PM )
Ik zie hem nu ook, hij was eerst via Facebook inderdaad.
Door Swizard (170 reacties) op 07-04-2021 08:57
( PM )
Exit is echt een dramatische serie. Ze hamvisten in elk deel een onderdeel dat je haast moet slopen, zelfs als 90% wel gewoon herbruikbaar zou zijn. Het is niet dat de puzzel ervan afhankelijk is als ze het er niet in zouden forceren. Zelf ook geen groot fan van de type puzzels, en die draaischijf is inderdaad achterhaald

Waren andere exit games maar populairder
Door Jonkerman (21 reacties) op 07-04-2021 09:38
( PM )
Bij de Escape Room spellen kun je daarna een aantal onderdelen opnieuw uitprinten en het spel doorgeven aan je vrienden of buren. Ik krijg de indruk dat het bij deze serie niet het geval is, of wel?
Door Swizard (170 reacties) op 07-04-2021 09:41
( PM )
Quote:
Bij de Escape Room spellen kun je daarna een aantal onderdelen opnieuw uitprinten en het spel doorgeven aan je vrienden of buren. Ik krijg de indruk dat het bij deze serie niet het geval is, of wel?
Met veel moeite kan je onderdelen kopieren