Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Een Land vol Lama's op Komst bij 999 Games

Bij 999 Games zijn ze dol op Lama's. Hadden we eerst al L.A.M.A. - het Kaartspel, binnenkort volgt L.A.M.A. - het Dobbelspel en nu wordt er ook een land vol lama's verwacht in Lamaland.

"Uitdagende puzzels, slimme tactieken en lama's. Heel. Veel. Lama's. Lamaland is een tegelspel, waarbij je akkers aanlegt, gewassen verbouwt en samen met lokale dorpelingen werkt. Lama's geven punten, maar hoe meer lama's op je akkers komen, des te moeilijker wordt het om verder uit te breiden. Scoor jij de meeste lama-punten?

Als boer in een berglandschap ga je akkers aanleggen, waarmee je cacao, maïs en aardappelen gaat telen. Ook ga je dorpelingen aannemen, die jou gaan helpen om een zo groot mogelijke oogst te behalen. Met de oogst ga je lama’s kopen, die punten waard zijn. Naast dat je zoveel mogelijk lama’s probeert te verzamelen, moet je ook letten op speciale doeltegels. Deze doeltegels geven je punten als je aan bepaalde voorwaardes voldoet. De speler met de meeste punten wint.

Lamaland is een tactisch tegellegspel, waarbij je goed vooruit moet denken. De doeltegels zijn bij elk spel anders, zodat Lamaland veel variatie geeft. Ook heeft Lamaland speciale regels voor zowel gevorderde als beginnende spelers. "

Geplaatst door Linnsane op 13-04-2021 14:41
Aantal keer bekeken: 770

Reacties

Door Videostar (185 reacties) op 13-04-2021 16:09
( PM )
Maar niet door Knizia.
Door Linnsane (356 reacties) op 13-04-2021 16:35
( PM )
Die Lama-figuurtjes! Daar wordt je toch blij van?