Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Rondje Uitbreidingen bij White Goblin Games

Binnenkort kun je bij White Goblin Games de kaskrakers Imperial Settlers en Architecten van het Westelijk Koninkrijk aanvullen met mooie uitbreidingen. Meer speelplezier dankzij een extra toevoeging aan het bordspel.

Imperial Settlers uitbreiding: Amazones
"Breid je spel Imperial Settlers uit met een mythisch volk van vrouwelijke krijgers, de Amazones! De Amazones waren een mythisch volk van vrouwelijke krijgers. De dochters van Ares en Harmonia waren bloeddorstig en namen wraak op al hun tegenstanders. Gewapend met pijl en boog toonden ze geen genade. Met Imperial Settlers: Amazones heb je de mogelijkheid als deze machtige krijgers te spelen en hun rijk op te bouwen! De uitbreiding Amazones introduceert een nieuw spelmechanisme in het spel – deckbuilding. Het geeft spelers de mogelijkheid om kaarten aan hun volkdeck toe te voegen of te verwijderen en hierdoor tijdens het spel wijzigingen aan te brengen."

Imperial Settlers uitbreiding: Tot Hier en Niet Verder
"Zij zijn als eerste over de grens gegaan! Deze uitbreiding introduceert een nieuw spelelement in de wereld van Imperial Settlers: veroveren! Als je verovert, verleg je de grens tussen jullie rijken. Dat betekent dat je de meest linkse volk locatie van een tegenstander kunt overnemen en in jouw rijk kunt bouwen. Het is tijd voor landjepik! Bescherm je grenzen en maak je tegenstanders duidelijk: tot hier en niet verder!"

Wij hebben beide uitbreidingen al eerder uitgebreid mogen testen en de review is hier terug te vinden.Architecten van het Westelijk Koninkrijk uitbreiding: Ambachtslieden
"In Ambachtslieden: Architecten van het Westelijk Koninkrijk , zijn reizigers teruggekomen naar de stad als echte ambachtslieden. Ze zijn uitgerust met kennis en nieuwe ambachten en gereedschappen. Het was nog nooit zo druk in de gildekamer. Terwijl sommige leerlingen de tijd gebruiken om nieuwe vaardigheden te leren, versieren anderen de gebouwen van de stad met alles: van gouden behang tot glas-in-lood ramen. Maar laat je niet bedriegen door de verlichting en prachtige waren. Niet alles is goud wat er blinkt."

Geplaatst door Linnsane op 12-04-2021 11:34
Aantal keer bekeken: 820

Reacties

Door Metroid_Dark_Sky (96 reacties) op 12-04-2021 11:52
( PM )
Zijn er mogelijk ook datums bekend wanneer ze in de (Digitale)winkels komen?
Ambachtslieden is er eentje op de verlanglijst :-)
Door Linnsane (333 reacties) op 12-04-2021 12:00
( PM )
Binnenkort.... Vaak is dat een maandje ongeveer