Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Boekenreeks van Pandemic: Patient Zero


Net als je dacht dat we alles wel hadden gezien aan spin offs van Pandemic komt Z-Man Games nu in samenwerking met uitgeverij Aconyte uit met een boekenserie van de welbekende coöp spellenreeks. De eerste in de boekenreeks zal zich focussen op Bodhi patel, een beginnend epidemiologist die in Afrika op onderzoek gaat na meldingen van een mogelijk nieuw virus.

Het eerste deel in de reeks wordt geschreven door Amanda Bridgeman, die onder andere bekend is van space opera: Aurora en andere sci-fi mysterie reeksen als The Subjugate en The Sensation. Het boek was al geschreven en klaar voor uitgave in de lente van 2020, maar toen de lockdown kwam, was het niet de juiste timing. De extra tijd is gebruikt om het werk van dergelijke virologen realistisch en respectvol in beeld te brengen.

Pandemic: Patient Zero komt rond September uitkomen met twee geplande vervolgen in 2022.

>


Wat denk je? too soon? too much pandemic? Of heb je stiekem wel zin om de wereld van Pandemic op andere manieren te beleven dan op de speltafel?Geplaatst door Fusirion op 05-06-2021 15:18
Aantal keer bekeken: 422

Reacties

Door Geitje (14 reacties) op 05-06-2021 15:37
( PM )
Met de extra tijd die er beschikbaar was vanwege de lockdown hadden ze ook wel wat aandacht aan de cover kunnen besteden...
Door Fusirion (46 reacties) op 05-06-2021 15:59
( PM )
Haha Geitje, daar heb je zeker een punt. het blijft smaak natuurlijk, maar het is inderdaad niet de meest professioneel ogende cover. Alhoewel objectief gezien matcht het wel met de huisstijl van het spel.
Door Linnsane (341 reacties) op 05-06-2021 16:41
( PM )
Echt heel tof. Ben het wel eens met de opmerking over de cover inderdaad. Hopelijk ook in het Nederlands.
Door CandyShine (998 reacties) op 05-06-2021 19:59
( PM )
Quote:
Met de extra tijd die er beschikbaar was vanwege de lockdown hadden ze ook wel wat aandacht aan de cover kunnen besteden...

Hij zou niet misstaan in de euroknallerbak bij de Boekenvoordeel...
Door Hedgehog (731 reacties) op 06-06-2021 11:57
( PM )
Cover is inderdaad een aanfluiting, ziet er niet uit.

Het lijkt nu een beetje een B-versie van Scully (X-Files), even een arm met satelliet telefoon erin hebben gephotoshopt.

De man lijkt wel een compositiefoto van opsporing verzocht; rechter oog lijkt erop geplakt, of hij heeft daar een vierkante pigmentvlek ofzo. Rechterkant van neus en snor oogt ook beetje vreemd.

Ziet er meer uit als iets van de bouquetreeks...