Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

999 Games kondigt uitbreiding Taveernen van de Oude Stad aan

Nu we allemaal weer lekker kunnen genieten op de terrassen en restaurants is het ook tijd om ons pub op tafel van een uitbreiding te voorzien. Tijdens de lockdowns heeft de horeca soms creatieve oplossingen bedacht om extra inkomsten te verwerven en onze Taveerne heeft besloten dat te doen door het verhuren van kamers.

"Breid je persoonlijke café verder uit met De Taveerne van de Oude Stad: Kamer Te Huur! Deze uitbreiding komt met 4 nieuwe modules. Je kunt nu de taveerne uitbreiden met wijnkelders en logeerkamers. Ook kun je speciale gasten op bezoek krijgen, zoals wijnproevers, de pastoor of de burgemeester.

De vier modules introduceren nieuwe spelregels en thema’s. Met module A kun je je eigen wijnkelder installeren. Met module B laat je je gasten in jouw taveerne overnachten. Met module C kun je speciale kroegbazen inzetten en met module D krijg je te maken met de burgemeester van de Oude Stad, die haar gemeente in een heus toeristenoord wil veranderen.

De nieuwe modules kunnen op tal van manieren met het basisspel worden gecombineerd. Dit zorgt voor eindeloos veel speelplezier in het uitgaansgebied van de Oude Stad!

Uitsluitend te spelen in combinatie met De Taveernen van de Oude Stad."

Wanneer 999 Games 'Kamer te Huur' exact uit gaat brengen is nog niet bekend,, maar we houden je uiteraard op de hoogte.

Geplaatst door Linnsane op 16-06-2021 17:40
Aantal keer bekeken: 531

Reacties

Door Sandertjuh (93 reacties) op 16-06-2021 18:15
( PM )
Een van mijn favoriete spellen, ben benieuwd of het niet teveel wordt om allemaal in de gaten te houden en de juiste keuzes te maken.
Door Lucky Jack (266 reacties) op 16-06-2021 19:43
( PM )
Geweldig nieuws, Taveernen is hier ook populair! Day 1 aankoop!
Door Fantasyfreak (1183 reacties) op 16-06-2021 22:14
( PM )
Klinkt allemaal weer erg leuk en Taveernen is wel een favoriet van mij! Hoop dat de prijs dit keer een beetje meevalt maar ben bang dat het wel €25 á €30 gaat zijn. Ik vind de laatste tijd veel uitbreidingen (bij meerdere uitgevers) erg duur als je het vergelijkt met de kosten en inhoud van het basisspel. Je betaald vaak meer dan de helft van wat het basisspel gekost heeft en krijgt met geluk 10% van de inhoud van het basisspel. Daardoor helaas al veel uitbreidingen laten liggen, want je kunt er net zo goed een heel nieuw spel van kopen.