Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Verwacht bij 999 Games: Lamaland en Ontsnapping uit Alcatraz

Het is bijna zomer en dat betekent heerlijk buiten bordspellen spelen. 999 Games komt deze zomer ook met een aantal spellen op de proppen, waaronder Lamaland en Pocket Escape Room: Ontsnapping uit Alcatraz.

Lamaland
Lekker met lama's spelen in Lamaland. "Leg in het hooggebergte akkers aan en scoor punten door lama’s te verzamelen! Maar pas op, hoe meer lama’s op je akkers staan, hoe moeilijker het wordt om nog een goede oogst te halen. Wie de meeste punten scoort, wint!"Pocket Escape Room: Ontsnapping uit Alcatraz
"Je bent opgesloten in de meest beruchte gevangenis ter wereld, Alcatraz! Door puzzels op te lossen probeer je te ontsnappen. Tijdens je speurtocht moet je keuzes maken. Help je de andere gevangenen of zijn die niet te vertrouwen?

Ontsnapping uit Alcatraz is onderdeel van de Pocket Escape Room-serie. Net als bij de andere titels van Pocket Escape Room beleef je met dit spel de ervaring van een escape room door middel van slechts 60 kaarten. De uitdagende puzzels en het achterliggende verhaal staan garant voor een spannend avontuur!

Let op: dit spel is maar één keer speelbaar, omdat je aan het einde van het spel alle puzzels en de uitkomst weet."

Geplaatst door Linnsane op 15-06-2021 13:48
Aantal keer bekeken: 389

Reacties


Er is nog niet gereageerd.