Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

De Spiel des Jahres 2021 winnaars zijn bekend!Zoals je eerder hebt kunnen lezen waren de nominaties voor de verschillende categorieën al even bekend, maar daar is vandaag ook een winnaar uit de bus gekomen. Ook de Kinderspiel des Jahres was al even met een nieuwe winnaar afgerond. De spellen winnen natuurlijk niet voor niets, dus tijd voor een update!


Winnaar Kinderspiel des Jahres: Dragomino
In dit tegels leggen spelletje gebaseerd op het eeuwenoude domino en het wat modernere Kingdomino laat Dragomino vooral goed zien hoe een familiespel zich uitstekend in een kinderspel laat veranderen.


Winnaar Spiel des Jahres: MicroMacro Crime City
Where is Waldo als coöperatieve detective op een grote kaart. Wat Micro Macro is en wat wij er van vinden kun je beter lezen in de review van Linsanne.


Winnaar Kennerspiell des Jahres: Paleo
In het stenen tijdperk samenwerken om te overleven en een mooie grotschildering af te maken. Wil je er een beter beeld bij krijgen raad ik je aan om de review van Vincenity te lezen.


Terechte winnaar of had je toch een andere nominatie willen zien winnen? Hoe dan ook altijd goed voer voor discussie en laten we eerlijk zijn. Bijna alle nominaties zijn toppers om allicht een keer te proberen om je eigen mening te vormen.

Geplaatst door Fusirion op 19-07-2021 14:59
Aantal keer bekeken: 917

Reacties

Door Flapperbol (593 reacties) op 21-07-2021 13:37
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
Na dit bericht toch maar MicroMacro in huis gehaald.

Ik moet toegeven dat het erg vermakelijk is, maar we vliegen door de cases heen (op advanced mode)
€30 is misschien een beetje te duur, maar het is wel een ideale "doorgeef-game"