Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Jolly Dutch lanceert Spellenabonnement Jolly Club

Zes keer per jaar een gloednieuw kaartspel ontvangen uit de stal van Jolly Dutch? Het is mogelijk wanneer je ene abonnement neemt op de Jolly Club.

"Jolly Club is het het spellenabonnement van Jolly Dutch via www.jollyclub.nl. Als Clublid ontvang je maar liefst zes keer per jaar een spiksplinternieuw Jolly Dutch kaartspel. Dit zijn nieuwe releases van Jolly Dutch die nog niet in de winkel liggen én die niet van tevoren worden aangekondigd. Dus elke keer weer een verrassing! Voor slechts €4,99 per maand word je lid van de Jolly Club en ontvang je dus zes keer per jaar een eco kaartspel bedacht door Nederlandse auteurs als brievenbuspakketje. Plus je ontvangt een persoonlijke code die je kan gebruiken voor korting op toekomstige grotere Jolly Dutch bordspellen in onze webshop.

But wait there's more! Word je nu lid, dan kan je ook nog eens onze najaarsreleases met mooie korting bestellen!"

Join the club op www.jollyclub.nl

Geplaatst door Linnsane op 01-08-2021 09:17
Aantal keer bekeken: 1321

Reacties

Door Skull_kid (2509 reacties) op 01-08-2021 09:49
Rol: Forum Moderator
( PM )
Ik, dus gewoon €10 per spel, plus je krijgt wat korting op andere aankopen.

Het probleem met zulke abonnementen en loot boxes enzo, is dat je gewoon nooit weet of er iets tussen zit voor je. Misschien zijn 4 van de 6 spellen wel met een mechanisme waar je echt een hekel aan hebt? Dan heb je aan het einde van het jaar €60 betaald voor twee spellen die maar €10/stuk waard zijn…

Liever iets meer betalen voor spellen die ik zelf uit heb gezocht, dan minder betalen voor spellen die ik misschien nooit wil spelen.
Door Fantasyfreak (1219 reacties) op 01-08-2021 12:00
( PM )
Nouja eigenlijk exact wat Skull zegt. Ik koop niet veel, omdat ik niet te vaak hetzelfde mechanisme wil en lang niet alles leuk vind. + kaartspellen ben ik over het algemeen sowieso geen groot fan van. Ik vind het veel op elkaar lijken. De prijs maakt het nou ook weer niet heel interessant aangezien kaartspellen vaak sowieso €10 á €12 zijn en steeds een maand wel betalen maar niks krijgen voelt vreemd

Nee dan liever gewoon zelf iets uitzoeken.
Door Hedgehog (1323 reacties) op 01-08-2021 12:06
( PM )
Ik sluit me aan bij het bovenstaande. Hoe graag ik ook enthousiast wil zijn over dit soort acties, want ik vind dit al een enorme stap vooruit ten opzichte van de zogenaamde voordeelpakketen etc. die 999 games en dergelijken samenstellen. Maar dit is niet voor de budgetspeler...

Misschien in combinatie met early access tot development print & plays, zodat je betrokken wordt bij de ontwikkeling en je meer een soort supporter wordt. Als het alleen om de prijs draait dan is het niet interessant genoeg.
Door Metroid_Dark_Sky (558 reacties) op 01-08-2021 12:52
( PM )
Ik sluit mij ook aan bij de eerdere reacties.

Tot nu toe waren de spellen van Jolly ook niet iets voor mij.
Nee, ik ben al steeds minder en minder fan van alles per maand.
Dit heeft voor mij geen toegevoegde waarde.
Door Lucky Jack (768 reacties) op 01-08-2021 14:25
( PM )
Ik zie ook geen enkele toegevoegde waarde. Bij een abonnement op een streamingsdienst heb ik het voordeel dat ik voor een vast bedrag per maand de hele maand onbeperkt kan kijken wat ik wil en wanneer ik dat wil. Nu krijg je voor een vast bedrag per maand 1x per 2 maand een lousy kaartspelletje die ik voor hetzelfde bedrag gewoon ergens los kan kopen én ik loop een vrij groot risico dat het spel nog niet eens naar mijn zin is.

Leuk bedacht, maar dit gaat niet werken vrees ik.