Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Boardgame Merchant bestaat 1 jaar en strooit met korting!

Hoera! Boardgame Merchant bestaat 1 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden en alle bordspelfanaten kunnen het feestje meevieren.

Hoe vieren we dat feestje?
1. In de outlet zijn er meerdere spellen geplaatst en ook scherper geprijsd, waaronder Harry Potter: House Cup Competition (EN) en Truffle Shuffle (EN) | Boardgame Merchant. 

2. Je kunt de code 'Mechant' gebruiken voor 10% korting. Heb je hem al eens gebruikt? Dan kun je hem nu opnieuw gebruiken.

3. Een verloting van Truffle Shuffle onder de mensen die deze maand een spel review plaatsen. 

"In dit eerste jaar is er veel veranderd. We zijn van zo’n 30 spellen al gegroeid naar 80 spellen en achter de schermen is er ook veel veranderd!

Het komende jaar gaan we proberen om lekker zo door te groeien en zie je misschien binnenkort ook andere bordspel spullen op de webshop komen. Denk bijvoorbeeld aan collectible games en/of handige spullen tijdens het spelen van bordspellen. Ik heb genoeg ideeën en we zien wel wat er allemaal nog gaat komen. Hartstikke bedankt voor de mensen die het afgelopen jaar het vertrouwen in mij hebben gehad. Ook bedankt voor de leuke reacties van iedereen! Zonder dat vertrouwen was ik niet al zo ver gekomen. Hartstikke bedankt en op naar jaar 2!"

Boardgame Merchant van harte gefeliciteerd en nog vele jaren.

Geplaatst door Linnsane op 02-09-2021 18:03
Aantal keer bekeken: 1759

Reacties

Door Streetnerd (444 reacties) op 02-09-2021 21:47
( PM )
leuke shop, eerst waren spellen zeer goed geprijsd en gratis verzenden vanaf 100. maar helaas sinds mei was het veranderd naar 'altijd gratis verzenden' + ALLE spellen 5 euro duurder en met een code kreeg je 10 euro korting bij besteding vanaf 80 euro... wel sneaky gedaan want je komt dan duurder uit bij het kopen van 3 spellen. dus je bent verplicht om max 2 spellen te kopen (samen boven 80) om er voordeel uit te halen.

anyways congratz !
Door Palam (43 reacties) op 02-09-2021 22:32
( PM )
@Streetnerd, voordeel moet je als klant halen door webshops met elkaar te vergelijken, niet met de prijzen van vroeger
Door Streetnerd (444 reacties) op 02-09-2021 22:45
( PM )
@palam, no shit sherlock ik geef enkel aan dat het een sneaky move is