Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Cartaventura en Starlink Nieuw bij Geronimo

Geronimo Games laat weer van zich horen. Maar liefst twee nieuwe bordspellen van de uitgever liggen nu in de (digitale) winkel: Cartaventura en Starlink. 

Cartaventura
In Cartaventura beleef je een interactief verhaal bij de Vikingen of in de Himalaya.  Jouw beslissingen sturen waar het avontuur op de kaarten je naartoe brengt. Samen met je teamgenoten maak je per kaart een keuze die het verdere verloop van jullie avontuur bepaalt. De eerste twee titels in de Cartaventura-reeks zijn Cartaventura: Vinland en Cartaventura: Lhasa. Deze focussen zich respectievelijk op de kinderen van 
Viking Erik de Rode, en op de reis van 20e eeuwse ontdekkingsreiziger Alexandra David Neel doorheen India en Tibet.

"In Cartaventura ga je lezen wat er op de mooi geïllustreerde kaarten staat en samen keuzes maken die je door de kaartstapel loodsen. Iedere keuze is bepalend voor het vervolg en de uiteindelijke afloop van je avontuur."

kaartspellen-cartaventura-vinland

Starlink
In Starlink gaan we sterrenbeelden tekenen. Verbind sterren Verbind op het spelbord met een stift om snel een woord te doen raden. Het doel is om je medespelerszo snel mogelijk het geheime woord dat jij in de sterren moet tekenen, te laten raden. Het spel valt extra op door zijn mooie spelbord en gebruik van witte uitwisbare stiften. 
Starlink is een spel voor 3 tot 6 spelers vanaf 8 jaar en speelt in zo’n 30 minuten.

Starlink - Party Game

En pssssssstt, er is nog meer mooi nieuws van Geronimo: er wordt namelijk een uitbreiding van Maracaibo verwacht én The Hunger, welke wordt vergeleken met Clank! 

Geplaatst door Linnsane op 26-10-2021 14:49
Aantal keer bekeken: 816

Reacties


Er is nog niet gereageerd.