Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Budgetspelen Bring & Buy: Intro van de € 50 bar

Nog even voordat het Spellenspektakel begint! Zoals je misschien wel weet, staan wij er met een Bring & Buy stand voor Right to Play. Meer informatie vind je hier. Vandaag lichten we een tipje van de sluier op van hoe onze stand er van binnen uit gaat zien. Zodat je straks precies weet waar je moet zijn.

Welkom bij de Budgetspelen Bring & Buy Stand!

Er zijn straks twee hallen, wij zullen in de meest rechter hal staan waar ook 999 Games, White Goblin Games en Asmodee staan. Wij staan tussen White Goblin Games en Geronimo Games.

Dit is hoe de Bring & Buy stand er dit jaar uit komt te zien. Zoals je ziet is de stand flink gegroeid ten opzichte van vorige editie!

 

Je kan je spellen afleveren vanaf 10:00 tot 13:00

De intake balie aan de zijkant is direct na opening van de beurs beschikbaar, hier kan je je spellen inleveren (max 10) die je wilt verkopen. We hebben tot vier intakebalies, dus we hebben nu meer capaciteit als voorheen. Neemt niet weg dat je waarschijnlijk wel even in de rij moet wachten. Om het proces sneller te laten verlopen hebben we tevens rijmanagers bij de (p)repareertafel, die vooraf even checken of alle stickertjes op je dozen zitten en of die goed dicht zitten etc. Zij hebben ook de middelen om alles meteen te helpen fiksen en kunnen je ook een registratieformulier geven zo nodig.

Wil je niet in een lange rij wachten, dan kan je ook rond 12:00 even langskomen en daarvoor je spellen even in de auto laten staan. Het is zo druk op de stand, dat er ook dan nog genoeg tijd is om je spellen te verkopen als je iets later komt.

Ben je demo'er of opbouwer?
Dan kan je vrijdag al terecht van 17:00 of zaterdag of zondagochtend vanaf 09:30. Dan kan je voordat je je dag begint je spellen afleveren. Ophalen kan je dan ook tegen 18:00 nog even doen tot 18:15.

Winkelgedeelte open vanaf 11:00 open tot 17:45
Een uur na de opening van Spellenspektakel zal ook het winkelgedeelte opengaan! Tijd om koopjes te snuffelen! De ingang zit aan de noordkant. Deze is dus niet direct geopend en dat komt omdat we eerst de stand gaan vullen.

Als je eenmaal binnenkomt op de stand valt het direct op dat er overal letters staan. Dit komt omdat we dit jaar alles op alfabet zullen gaan leggen. Dus alle spellen beginnend met de letter A, liggen bij de A.etc. Dit hebben we gedaan zodat we einde dag alles veel sneller terug kunnen gaan vinden. Houd er rekening mee dat The Legend of Andor bij de T ligt en De Legende van Andor bij de D. Daarnaast hebben we nog de bar voor de duurdere spellen. Ben jij al klaar om koopjes te gaan speuren.

Neem contant geld mee voor alle koopjes
Omdat we einde dag iedereen weer zijn verdiende geld willen geven, accepteren we alleen contant geld. Zorg dus dat je alvast wat contant geld prepareert, zodat je straks helemaal er klaar voor bent om koopjes te snuffelen. Hoe kleiner de briefjes en geld, hoe fijner! Maar we zorgen ook dat we wisselgeld hebben. Bij de jaarbeurs zijn ook pinautomaten buiten de beurs, maar die zijn vaak druk, dus beter om alvast zelf contant geld mee te nemen.

Speciale € 50 bar voor de spellen vanaf € 50!
Dit jaar is er een nieuwe magisch geel gedeelte in het midden van de stand. Dit is de ‘exclusieve’ € 50 bar. Hier zijn alle spellen verzameld die meer kosten dan € 50. De spellen liggen hier niet op tafels waar je doorheen kan snuffelen, maar staan achter de Budgetspelen barman. Zie je een spel wat je wel ziet zitten, dan zal de barman je deze aangeven, zodat je deze eens naderbij kan bekijken. Kom je zelf duurdere titels brengen, dan krijgen ze dus een speciaal plekje.

Wil je exclusievere titels zien, dan moet je hier zeker even langs. Tevens help je bij deze titels natuurlijk extra mee voor Right to Play, want 10% van elk bedrag gaat naar het goede doel en hoe hoger het bedrag.... juistem!

Zondag 16:55 komt Right to Play langs voor chequeoverhandiging

Kom je op de zondag, dan is het leuk om te weten dat we rond 17:00 de opbrengst tot dan toe bekend gaan maken. Right to Play zal die middag ook aanwezig zijn en de cheque in overhandiging nemen. Eens kijken of we het record van de vorige editie kunnen verbreken!

 

Wil je je ook aanmelden? Dat kan! Aanmeldformulieren zijn nu beschikbaar

Wil je ook spellen aanmelden en 10.000 bezoekers laten shoppen door jouw aanwinsten? Dan kan dat! Werp een blik in je spellenkast en bekijk welke spellen (max. 10) je bereid bent te verkopen. Bepaal zelf de prijs die je er voor wilt vragen, vul het digitale aanmeldformulier in of print het fysieke aanmeldformulier. Plak je spellen goed dicht en breng deze in de ochtend van 6 en/of 7 november mee naar de Budgetspelen Bring ‘n Buy stand. Wij doen de rest. Heb je een fysiek formulier, neem deze dan mee. Bij digitaal aanmelden hoef je je formulier niet mee te nemen, De digitale aanmelding is nog geopend tot 3 november 23:59. Je ontvangt een mailtje waarin je je aanmelding tot die tijd ook nog kunt aanpassen.

Tip van de Budgetchefs betreft welke prijs te vragen:
Wil je een lege kast en zo min mogelijk terug mee naar huis nemen, behalve een volle portemonnee? Zet je prijzen dan scherp in. Dan ben je het kwijt en ben je snel klaar bij het ophalen. Daarnaast heb je ook nog eens veel opgehaald voor Right to Play! (Bijna) nieuwprijzen werken in ieder geval niet hebben we gemerkt. Weet je niet wat te vragen? Zoek je spel dan hier op in de zoekbalk en check wat de huidige laagste prijs is. Dan heb je een goed startpunt!

Tot slot

We zijn druk bezig met de laatste loodjes, maar hebben er weer zin in. De aanmeldingen druppelen ook al aardig binnen, dus we gaan ons klaar maken voor weer een druk, maar gezellig weekend. Gaan we jou terugzien dit jaar? Budgy is er in ieder geval al helemaal klaar om koopjes te gaan speuren!

Geplaatst door Yorn op 26-10-2021 10:54
Aantal keer bekeken: 1798

Reacties

Door Eljulo (20 reacties) op 26-10-2021 14:07
( PM )
Super leuke actie
Door Marcomarcomar (21 reacties) op 27-10-2021 09:25
( PM )
Heel goed initiatief !