Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Een Mexicaans feestje bij 999 Games

Fiësta Mexicana, zet je sombero op en maak je klaar voor een Mexicaans feestje bij 999 Games om je vingers bij af te likken. Burrito’s, salades en taco’s, deze heerlijke gerechten liggen op tafel, maar vergeet vooral de dips niet!

"Fiësta Mexicana is een originele combinatie van puzzelen en bieden. Je biedt niet met geld, maar met plekken op je tafel. Elke plek heeft een andere waarde. Hoe hoger de waarde, des te groter de kans dat jij het huidige gerecht erop mag serveren. Maar die waarde staat niet vast. Door je tafel een kwartslag  te draaien, krijgen alle plekken een andere waarde. Zo ben je voortdurend bezig om met het juiste bod een gerecht in handen te krijgen.

Wenskaarten van gasten geven aan waar jij extra punten mee kunt verdienen. Sommige tegels bepalen bijvoorbeeld dat je minstens drie gerechten van hetzelfde soort op rij moet proberen te bemachtigen. Ook krijg je minpunten als tegels met dipsaus niet goed op elkaar aansluiten. Je moet er daarom niet alleen voor zorgen dat jij genoeg gerechten op tafel krijgt, maar ook nog eens dat de juiste gerechten op de goede plekken staan."

Geplaatst door Linnsane op 08-11-2021 15:50
Aantal keer bekeken: 680

Reacties


Er is nog niet gereageerd.