Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nieuw bij 999 Games: Heilige Boontjes en Extra Clever

Gloednieuw bij 999 Games: twee uitbreidingen, te weten Boonanza: Heilige Boontjes en Clever tot de 3e Macht Extra Scoreblokken. Beiden liggen nu in de (digitale) winkel.

Boonanza Uitbreiding: Heilige Boontjes
"Breid Boonanza uit met de Heilige Boontjes! Deze uitbreiding introduceert nieuwe regels, een speciale bonensoort, de nieuwe offerkaarten en alternatieve bonenvelden.
De nieuwe bonenvelden bevatten een Kloostertuin en een Godenakker. De nieuwe bonensoort Heilige Boontjes zijn een soort jokers. Je mag ze alleen planten in de nieuwe Kloostertuin, maar ze mogen in combinatie met elke bonensoort worden gebruikt. Tijdens handelsfases geven Heilige Boontjes een zogeheten goddelijke boodschap. Dit zijn extra regels, zoals “je mag niet handelen met de speler rechts van je”.
De offerkaarten laten je twee verschillende bonensoorten tegelijkertijd bovenop elkaar op de Godenakker planten. Je kunt zo een oogst voorbereiden die uit verschillende bonensoorten bestaat, waarbij de bovenste boon bepaalt hoeveel munten worden gescoord."

8089

 

Clever tot de 3e Macht: Extra Scoreblokken: Challenge I
"Voor doorgewinterde Clever-spelers en andere mensen op zoek naar een uitdaging is er nu Clever tot de 3e Macht: Challenge 1! Deze extra scoreblokken voor Clever tot de 3e Macht verschillen van de vellen van het originele spel.
De spelregels zijn verder hetzelfde, maar moeten nu worden gebruikt op een scorevel dat net wat anders werkt. Zo is de lay-out van de gele en de blauwgroene categorie compleet veranderd en moet je bij de blauwe categorie nu rekening houden met door elkaar lopende plus- en mintekens."


8091

Geplaatst door Linnsane op 08-03-2022 19:40
Aantal keer bekeken: 476

Reacties


Er is nog niet gereageerd.