Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Naar de Savanne met 999 Games

In Afrika lopen de prachtigste dieren in het wild rond. Gelukkig kun je de Savanne, dankzij 999 Games, dichter naar huis halen en je eigen kuddes gaan maken in Savannah Park. Leg je tegels slim neer en vergeet ook niet dat de dieren waterbronnen nodig hebben!

"De Afrikaanse savannes vormen een rijk dierenlandschap, dat echter niet zonder gevaar is. Voor de dieren is het van belang om in kuddes te leven. Ook hebben de kuddes toegang tot water en beschutting van bomen en struiken nodig. Verder moeten de dieren oppassen voor bosbranden.

In Savannah Park moet je zeshoekige tegels in jouw persoonlijke tableau zo verschuiven, dat je zo groot mogelijke kuddes van dezelfde dieren krijgt. Hoe meer waterbronnen op dierentegels van de kudde te zien zijn, hoe meer deze kudde waard wordt. Bij het verplaatsen van de tegels moet je goed vooruit plannen. Zo zijn er drie vaste punten met bosbranden, die ervoor zorgen dat dierentegels worden verjaagd. Zo kunnen kuddes worden opgebroken.

Savannah Park bevat meerdere varianten. Zo kun je Savannah Park spelen met een variabel landschapstableau, met extra regels voor leeuwen, als soloversie of als lichtere versie voor kinderen. Savannah Park is makkelijk te leren en speelt snel."

Savannah Park is geschikt voor 1 tot 4 spelers vanaf 8 jaar en een potje duurt 20 tot 40 minuten. Wanneer het tegellegschep in de winkels ligt is nog niet bekend.


Geplaatst door Linnsane op 19-03-2022 14:32
Aantal keer bekeken: 1018

Reacties


Er is nog niet gereageerd.