Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Een Slynx Kaartspel van 999 Games

Een gloednieuwe aankondiging van 999 Games: Slynx! Een snel en slinks kaartspel waarin je punten gaat verzamelen door groepjes kaarten neer te leggen. Daarna is het de bedoeling dat je kaarten gaat stelen! Tactisch en slinks denken is zeer belangrijk!

"Leg kaarten af voor punten. Maar pas op, andere spelers mogen jouw afgelegde kaarten stelen! Meer kaarten stelen van tegenspelers geeft jou mogelijkheden om die kaarten later zelf af te leggen voor nog meer punten. Elke kaart die je niet weet af te leggen levert strafpunten op. Het spel is afgelopen zodra iemand zijn laatste kaart aflegt. De slinkste speler haalt de hoogste score!

In dit snelle kaartspel moet je punten verzamelen door groepjes kaarten neer te leggen. Zodra je kaarten hebt neergelegd, mag je echter ook kaarten van je tegenspeler stelen! Iedere speler die een groep met evenveel kaarten heeft liggen waarvan de waarde per kaart lager is dan die van jou, is de klos. Pak de kaarten af en neem ze op hand, of dwing je tegenspeler deze kaarten weer op handen te nemen. Het spel heet niet voor niets Slynx!

Slynx is een heel eenvoudig spel, dat echter boordevol tactiek zit. Om meer punten te scoren moet je kaarten van je tegenspelers op hand nemen. Hoe meer kaarten jij op deze manier verzamelt, hoe meer risico je loopt. Zodra iemand na het neerleggen van kaarten een volledig lege hand heeft, is het spel namelijk afgelopen. Al die kaarten in jouw handen veranderen dan automatisch in strafpunten!"

Welke BudgetSpelers zijn wel in voor een slinks potje Slynx?

Geplaatst door Linnsane op 22-05-2022 14:00
Aantal keer bekeken: 404

Reacties

Door Videostar (330 reacties) op 22-05-2022 19:47
( PM )
Goed spel! Eerder uitgegeven onder de titel Abluxxen/Linko.