Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Let the Games Begin met Squid Game: het Bordspel

Wanneer je nog niet eerder van Squid Game hebt gehoord dan heb je ongetwijfeld onder een gigantische steen gelegen. Begin 2022 was dit dé Netflix-sensatie en waren mensen verknocht aan de bizarre serie waarin kinderspelletjes, op een ietwat bizarre manier, de boventoon voeren. 

999 Games komt met een heuze partygame van de serie waarin teamwork centraal staat. Overleef jij zes kaartspellen gebaseerd op de dodelijke spellen uit de serie? Last man standing gaat hier zeker op, want wie aan het einde nog overeind staat wint. 

"In deze spannende partygame zijn de zes beruchte “kinderspelletjes” van de Netflix-serie vertaald naar kaartspellen. Deze kaartspellen draaien om bluf, push your luck en tactiek. Leid je team door de zes spellen, waarbij je moet proberen om zoveel mogelijk teamleden in leven te houden. De teamleden die een spel overleven gaan door naar het volgende spel. Overleef met minstens één teamlid tot het einde aan toe om Squid Game te winnen."

Welke spellen je gaat spelen in de tafel-versie: Red Light Green Light, Dalgona, Tug of War, Marbles, Glass Bridge en de finale: Squid Game.

 

Squid Game - het Bordspel speel je met 3 tot 6 spelers vanaf 16 jaar in zo'n 45 minuten.

Heb jij zin in deze moordende game? Of voelt het meer aan als mosterd na de maaltijd?


Geplaatst door Linnsane op 21-07-2022 19:00
Aantal keer bekeken: 1330

Reacties

Door Hedgehog (1323 reacties) op 22-07-2022 00:03
( PM )
Niet verder in het bordspel verdiept, maar wekt niet gelijk interesse. Vond het een vermakelijke serie, maar voorspelbaar en voor de Koreaanse cinema ook niet echt schokkend. Niet slecht, maar teveel hype. Zie dit ook niet zo snel vertaald worden naar een bordspel, aangezien de traditionele kinderspelletjes fysieke buitenspellen zijn.
Door Geert27 (646 reacties) op 22-07-2022 07:44
( PM )
Eindelijk een spel dat ik met mijn schoonmoeder kan spelen!

Ik vond de serie wél heel tof, behalve het gedeelte met de 'Amerikanen'. Hopelijk kan seizoen twee het eerste minstens evenaren. Ik heb niet zo'n behoefte aan een bordspel over de serie, maar er zijn vast mensen die het leuk zullen vinden.
Door Metroid_Dark_Sky (558 reacties) op 22-07-2022 11:26
( PM )
Ik had niet van 999Games een titel als deze verwacht.
Persoonlijk laat ik hem wel aan mij voorbij gaan, heb de serie niet gezien, maar Film/serie spellen vallen bijna altijd wel tegen.
Door Palam (116 reacties) op 23-07-2022 00:11
( PM )
Van dezelfde auteursfamilie als mcgyver de escaperoom en de queen's gambit. Mweh....
Door Hedgehog (1323 reacties) op 23-07-2022 09:39
( PM )
Quote:
Van dezelfde auteursfamilie als mcgyver de escaperoom en de queen's gambit. Mweh....
Dan ga ik nog liever een film van Uwe Boll kijken...