Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Dierlijke natuurgeesten komen samen in World Stitchers

Nieuws van eigen bodem! Ditmaal van het Broken Mill Games- front. Je zou Pepijn van Loon kunnen kennen achter deze kleine Nederlandse uitgever. Het cooperatieve deck-building-spel Heroes of Tenefyr was zijn eerste telg, inclusief een uitbreiding. Tweede project is World Stitchers, een tile-laying game waarin dierlijke natuurgeesten een nieuwe wereld gaan bouwen.

We spraken Pepijn zelf en hij heeft de volgende uitleg over World Stitchers: "World Stitchers is een tile-laying game voor 1-4 spelers en duurt ongeveer 20-30 minuten. Je speelt als een dierlijke natuurgeest die samen met de anderen een nieuwe wereld aan het bouwen is, door zwevende stukken land uit de lucht te plukken en aan elkaar te naaien met naald en draaid. Ook al bouw je samen aan dezelfde wereld, het is ook een competitie, want slechts 1 van de World Stitchers krijgt de eer om de nieuwe wereld een naam te geven. Het spel is eenvoudig om te leren, en het bevat een aantal kleine modules waarmee je extra complexiteit kan toevoegen als je dat wil. Het zal later dit jaar op Kickstarter verschijnen." 


Geplaatst door Linnsane op 03-09-2022 09:00
Aantal keer bekeken: 651

Reacties

Door Launoo (147 reacties) op 03-09-2022 10:31
( PM )
Op een van de spellenbeurzen heb ik het prototype van World Stitchers mogen spelen en dat beviel goed. Mooi artwork ook. Ik houd de kickstarter pagina in de gaten.