Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Magazijnavond bij Goedkopegezelschapspellen

Een last-minute tip: donderdagavond 27 oktober is wederom een magazijnavond in het spellenmagazijn van Goedkopegezelschapspellen. 

Meer dan 2500 titels van merken als 999 Games, White Goblin games, Ravensburger, Haba, Days of Wonder, Jumbo, Megableu, Iello, Keezbord, Tokkenspel, Asmodee en vele vele anderen liggen op je te wachten. 

Extra reden om een bezoekje te brengen: krijg exclusieve korting van 10% op de gekochte spellen. De koopjeshoek en andere aanbiedingen zijn uitgezonderd. 

Om alvast in de feestsfeer te komen kun je meedoen aan de Kerstboom-ballen en slinger-ruilactie. De lege kerstboom staat klaar, maar deze dient toch echt gevuld te worden. Onder de boom liggen nu enkel nog maar de kadootjes. Dus hang je spullen in de boom en als dank mag je een kadootje van onder de boom meenemen. Kerst valt dus al zeer vroeg dit jaar. 

Kom langs op donderdag 27-10-2022 tussen 19:00 en 21:00 uur op de Hoogstraat 30V2 in Sint Michielsgestel (achter de Praxis, naast Lammers banden en velgen, ons spellenmagazijn is enkel per trap bereikbaar). Betaling is enkel met PIN mogelijk.

Geplaatst door Linnsane op 26-10-2022 19:00
Aantal keer bekeken: 1011

Reacties


Er is nog niet gereageerd.