Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Een Roll & Write in de jungle met Trek 12: Amazonie

Nadat we eerder in Trek 12 de Himalaya beklommen hebben duiken we nu de jungle in met Trek 12: Amazonie. Geronimo Games laat je in deze versie op verkenning gaan door het onherbergzame Amazone-gebied. 

Amazonië bouwt verder op de succesformule van zijn voorganger. Het introduceert daarnaast tal van nieuwigheden, en nieuwe geheime enveloppes, om te ondekken. 
Deze roll & write heeft een campagnemodus waarbij je steeds voor nieuwe uitdagingen - en verrassingen - wordt geplaatst, terwijl je dieper de jungle in trekt (vb. nieuwe spelregels, nieuwe verkenningsblaadjes). Trek 12: Amazonië werd ontworpen door Bruno Cathala en Corentin Lebrat.

Trek 12: Amazonië nodigt je uit om dit ongerepte en mysterieuze gebied te verkennen. Kun jij de gevaren van deze groene hel te slim af zijn? Breng ongerepte gebieden in kaart, creëer nieuwe sporen in het regenwoud en ontdek de weelderige flora en fauna. Observeer de dieren van de Amazone-jungle, en vermijd onprettige ontmoetingen zo veel mogelijk! Breng jij als beste avonturier dit gebied, met zijn gevaren en geheimen, in kaart?

Trek 12: Amazonie ligt nu in de (digitale) winkels. 

Trek-12-Amazonie-doos-spelmateriaal

Geplaatst door Linnsane op 27-10-2022 12:00
Aantal keer bekeken: 570

Reacties


Er is nog niet gereageerd.