Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Great Western Trail Argentina ligt nu in de winkels

Het heeft even geduurd, maar vanaf deze week ligt Great Western Trail: Argentina in de Nederlandse winkels.

In dit nieuwste deel ben je de eigenaar van een estancia, een Argentijnse ranch, aan het eind van de 19e eeuw. Maak je klaar om met je vee over de prachtige vlaktes van de Pampas te trekken en alle mogelijkheden te optimaliseren. Lukt het jou om op het juiste moment het perron te bereiken om je kudde vee op de trein te laden? Geld is verder gemakkelijker te krijgen, maar je moet nu meer je acties, shortcuts en kaarten managen (waaronder kaarten die maar eenmalig te gebruiken zijn.)

De beste prijs voor deze nieuwe aanwinst is in de prijslijst momenteel € 49,50.

Overigens gaat het Trail in 2023 verder, want er is ook al aangekondigd dat Great Western trail: New Zealand ergens dit jaar de trilogie zal gaan completeren.

Ben jij fan van Great Western Trail? Of ligt dit spel jou juist wat minder?

Geplaatst door Yorn op 28-02-2023 22:23
Aantal keer bekeken: 758

Reacties

Door Lucky Jack (771 reacties) op 01-03-2023 09:16
( PM )
Ik heb nog altijd hoge verwachtingen van Great Western Trail, maar hij ligt toch al 2 maanden ongespeeld op me te wachten.
Door PBJ85 (178 reacties) op 01-03-2023 11:24
( PM )
Quote:
Ik heb nog altijd hoge verwachtingen van Great Western Trail, maar hij ligt toch al 2 maanden ongespeeld op me te wachten.

Spel gekregen van de goed heiligman op 5 december. Een potje solo gedaan tegen me zelf (dus NIET de solo mode) puur om het spel te leren kennen. Ik denk dit gaat een goede avond worden met vrienden..... eind december met 4 spelers gespeeld. En wat viel het tegen voor ons alle 4. ik wil niet zeggen dat het een taai spel is, maar het miste voor ons de spark die we hoopte te hebben bij het spelen van de veel geprezen spel.