Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Unmatched nu ook digitaal speelbaar

Het kaartvechtspel Unmatched is nu ook digitaal beschikbaar. Unmatched: Digital Edition is een bewerking van het veelgeprezen bordspel, waarin twee (of meer) tegenstanders het bevel voeren over personages uit mythen, geschiedenis of fictie in een eeuwenoude strijd! Heb je je ooit afgevraagd wie er zou winnen, koning Arthur (geholpen door Merlijn) of een zwaardvechtende Alice of Wonderland? Hoe zouden Sinbad en zijn trouwe portier het doen tegen Medusa en de drie harpijen? De enige manier om de waarheid te vinden is in de strijd met een snel spelletje Unmatched!

Helden en speelborden van andere uitbreidingen zijn binnenkort verkrijgbaar. Je kan een season pass aanschaffen om zeker te zijn dat je deze meteen bij hun release krijgt.

Momenteel is Unmatched: Digital Edition verkrijgbaar op Steam (€13,43), Android (€7,99) en iOS (€9,99). Er zou ook een versie voor de Nintendo Switch moeten zijn/komen, maar deze hebben we nog niet terug gevonden in de eShop.

Geplaatst door Dutchyoda op 01-03-2023 08:47
Aantal keer bekeken: 894

Reacties

Door Kajser (20 reacties) op 01-03-2023 11:42
( PM )
Ik ben benieuwd! Heb zelf volume 1 een paar keer gespeeld, vind hem wel koel. Ga hem op m’n iPad proberen. En niet goed, kan ik altijd m’n geld terugvragen.

Eerste indruk: speelt lekker, leuke animaties. Maar, ook een paar bugs (tutorial blijft hangen, local spel tegen AI ook) en online realtime potje heeft je tegenstander 5 minuten (!) om een zet te doen (hopelijk kan ik dat nog ergens aanpassen). Als de tegenstander dan in verloren positie het spel verlaat (), dan krijg je niet direct de winst… Room for improvement zullen we maar zeggen.
Door Jvalks (14 reacties) op 09-03-2023 15:43
( PM )
Steam prijs klopt niet meer, was idd een aabieding. Inmiddels weer 16,xx