Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

The Brain en District Noir verwacht bij 999 Games

De komende tijd kunnen we ons weer opmaken voor de leukste bord- en kaartspellen. 999 Games komt wederom met twee verrassingen op de proppen: The Brain en District Noir!

In The Brain staat samenwerken centraal. In het cooperatieve kaartspel, welke tevens solo te spelen is, hebben jullie gezamenlijk één brein. Samen proberen jullie de puzzel op te lossen. Er is echter één probleem: communiceren is uit den boze. Lukt het jullie om met logica, deductie, tellen en een beetje geluk alle kaarten weg te spelen? Probeer het op elk niveau net zolang totdat het jullie wél lukt!

8242
In District Noir vormen jullie een team! In dit spel voor twee spelers nemen jullie het in een directe strijd tegen elkaar op om de controle over District Noir te krijgen. Win je via de verschillende hulptroepen van District Noir óf via directe controle over de 3 strategische locaties in de stad. Wees niet alleen alert op je eigen acties, het kan zeker geen kwaad om in de gaten te houden wat je tegenstander allemaal van plan is. 

8243

Beide spellen worden in juni in de (digitale) winkels verwacht.

Geplaatst door Linnsane op 15-04-2023 15:00
Aantal keer bekeken: 769

Reacties

Door Videostar (480 reacties) op 15-04-2023 15:27
( PM )
Van District Noir heb ik de Franse editie gekocht en als ik de 999 editie zie heb ik daar geen spijt van. Het artwork refereert aan Film Noir en het doosje ziet eruit als een filmposter. Tot je er dat vreselijke logo op klapt met de onvermijdelijke rode balk.

Ze snappen er echt niks van bij 999, hoe belangrijk de esthetische ervaring kan zijn. Ik hoor het de marketingafdeling al zeggen: ja maar herkenbaar. Ontwerp dan eerst eens een logo dat bij deze tijd past en niet is blijven hangen in de vorige eeuw. Met een eigentijds logo kan je meerdere kanten uit, als de abstracte vorm maar hetzelfde blijft.

Daar, gratis advies voor 999.