Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Rol je meeples en bouw de stad in Rolling Heights

"Rond 1925 begint je carrière als aannemer. Je hebt net je eigen bedrijf opgericht en je houdt toezicht op de bouw van vastgoed in een snelgroeiende metropool. Maar concurrenten zitten je op de hielen. Lukt het je om je arbeiders te motiveren om mee te gaan met de stroom aan contracten die op je afkomen of zal één van je sluwe rivalen een manier vinden om je te overtreffen?" - zo kondigde White Goblin Games het gloednieuwe Rolling Heights aan. 

In Rolling Heights rollen de spelen arbeiders in de vorm van Meeples. Staande meeples zijn hardwerkende arbeiders, de liggende daarentegen voeren die dag geen klap uit. Rol je opnieuw en verspeel je hierbij wellicht de kans om bouwmaterialen ter verliezen die essentieel zijn om nieuwe gebouwen te bouwen? Voltooi je gebouwen dan krijg je prestige én nieuwe arbeiders om nóg meer monumenten en / of wolkenkrabbers te bouwen. 

Het bordspel is geschikt voor 1 tot 4 spelers vanaf 14 jaar en een potje duurt zo'n 45 minuten. In het najaar zal Rolling Heights in de (digitale) winkels liggen.


Rolling-Heights

Geplaatst door Linnsane op 16-04-2023 13:16
Aantal keer bekeken: 550

Reacties


Er is nog niet gereageerd.