Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Een historische reis bij White Goblin Games

De nieuwe releases stromen binnen bij White Goblin Games. Ditmaal gaan we dieper in op Trekking Through History. 

"Reis terug in de tijd met tijdreisbureau Wayback Tours en bezoek spraakmakende historische gebeurtenissen in de juiste volgorde. Verzamel de beste ervaringen om vooruit te gaan op je reisplan, maar let op: je hebt maar 12 uur per dag de tijd!"

Je gaat op een driedaagse tour door de menselijke geschiedenis en je reist duizenden jaren terug in de tijd met een tijdmachine. Op deze manier beleef je geweldige momenten uit ons verleden. 

Gedurende drie rondes ga je op reis. Iedere ronde is één dag. Iedere dag bezoek je een reeks historische evenementen, ieder evenement neemt een verschillend aantal uren in beslag. Bij ieder historisch evenement besteed je een bepaald aantal uren waarbij je voordelen ontvangt. Vink bijvoorbeeld items op je reisroute voor punten af en verdien Time Crystals. Op deze manier kun je de ruimte-tijdcontinuüm in toekomstige beurten buigen. Onderweg scoor je ook punten voor het bezoeken van historische evenementen in chronologische volgorde. De speler met de meeste punten na drie rondes wint.

De verwachting is dat Trekking Through History eind 2023 in de winkels ligt. 


History

Geplaatst door Linnsane op 17-04-2023 20:12
Aantal keer bekeken: 772

Reacties


Er is nog niet gereageerd.