Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

NL-Versie Sleeping Gods: Distant Skies verschijnt volgend jaar

Deze week heeft Keep Exploring Games aangekondigd dat ze, na een succesvolle Nederlandse vertaling van Sleeping Gods, ook het vervolg Sleeping Gods: Distant Skies gaan vertalen en uitgeven.

Het vervolg op Sleeping Gods
Sleeping Gods: Distant Skies is een op zichzelf staand vervolg dat zich afspeelt in de wereld van Sleeping Gods. Net als in het originele spel trekken jij en je vrienden door een uitgestrekt landschap terwijl je vertakkende verhaallijnen leest en levendige personages ontmoet, maar in dit spel communiceer je met de atlas op een dieper niveau - kamperen, verkennen, obstakels overwinnen en zoeken naar verloren relikwieën. Met het nieuwe actiesysteem heb je nog meer keuzevrijheid terwijl je reist en op verkenning gaat.

Naast het verkennings- en zoeksysteem van het originele spel, biedt Sleeping Gods: Distant Skies een nieuwe draai aan gevechten. Spelers bouwen nu een gevechtsstapel waaruit ze een gevarieerde hand kaarten trekken om te spelen, waardoor elk gevecht een nieuwe en dynamische puzzel wordt. Daarnaast maakt het bootje plaats voor een vliegtuig.Prequel verschijnt ook in het Nederlands
Ook de prequel Sleeping gods: Primeval Peril, welke initieel uitgegeven werd als print & play voor de backers van het originele Sleeping Gods en nu als boxed editie uit gaat komen, zal ook in het Nederlands worden uitgegeven door Keep Exploring Games.

Releasedata
De Engelse versie wordt rond november dit jaar naar de eerste backers verscheept.Vanwege de grote vertaalklus zullen de Nederlandse versies van zowel Distant Skies als Primeval Peril in oktober 2024 worden verwacht.

Geplaatst door Yorn op 21-07-2023 11:04
Aantal keer bekeken: 2698

Reacties

Door Stef (279 reacties) op 21-07-2023 11:26
( PM )
Dat was te verwachten, de vertaling van het eerste deel was goed gedaan, voor Distant Skies heb ik voor de Engelse versie gekozen vanwege de Forteller app.
Door Metroid_Dark_Sky (568 reacties) op 21-07-2023 11:55
( PM )
Ben benieuwd naar Primeval Peril, dan kan ik eens kijken bij een korte / kleine versie of het is iets voor ons.
Maar denk wel de Engelse versie.
Door Nin (1872 reacties) op 21-07-2023 13:48
( PM )
Heel gaaf dat deze ook naar het Nederlands komt. Goed teken! Betekend dat deel 1 het goed heeft gedaan.

Zelf heb ik de Engelse versie al gebackt op KS.
Door Soulflame (94 reacties) op 21-07-2023 19:59
( PM )
Interessant.. ik heb het eerste deel niet. Twijfelde met de Engelse KS, maar Nederlandse versie zou ook wel leuk kunnen zijn aangezien mijn zoontje langzaam meer en meer spelletjes kan.
Ik ga het in de gaten houden...