Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Korte escape-avonturen met Unlock en Ticket to Ride goes Berlin

In Unlock! konden we interessante mysteries oplossen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar we willen ook wel eens een pocket-versie proberen. Daarom komt Asmodee met Unlock! Korte Avonturen. De eerste serie bestaat uit drie versies: Paniek in de Keuken, het Ontwaken van de Mummy en de Vlucht van de Engel. 

In Paniek in de Keuken maak je indruk op de chef met hemelse recepten. Het niveau van dit avontuur is niveau 1. Wil je het iets moeilijker maken? Probeer dan niveau 2: het Ontwaken van de Mummy. Vind de weg in het doolhof en ontwijk alle vallen om de vervloekte sarcofaag te vinden! De Vlucht van de Engel is van hetzelfde niveau. In dit avontuur infiltreer je in het Venetiaanse Carnaval en voltooi jouw geheime missie!

In alle avonturen verken je locaties en gebruik je machines in de app die je dient te downloaden. Zorg ervoor dat je het avontuur voltooit voordat de tijd om is. De 'Korte Avonturen' draaien om een kort, maar intens avontuur. Iedere versie is een volledig avontuur met een speelduur van 30 tot 45 minuten.

Alle drie de edities zijn nu verkrijgbaar in de (digitale) winkels. 


Unlock! Korte Avonturen 1: Paniek In De Keuken (NL)

Nog heel even geduld en dan stopt de trein van Asmodee bij Berlijn in Ticket to Ride: Berlijn. Vanaf 25 augustus kun je een tussenstop maken bij de (digitale) spellenwinkels om deze nieuwste telg in huis te halen. Kunst, cultuur en muziek opsnuiven kan met zowel de tram als met de metro. Geniet van een rondvaart over de rivier de Spree, maak een fietstocht bij de Brandenburger Tor of laat je verbluffen door de meesterwerken in het Pergamonmuseum.


Ticket-to-Ride-Berlin

Geplaatst door Linnsane op 19-08-2023 20:00
Aantal keer bekeken: 692

Reacties

Door Metroid_Dark_Sky (473 reacties) op 19-08-2023 23:12
( PM )
De korte Unlock!'s zijn bij ons vrijdag binnen gekomen, ben benieuwd de grote boxen hebben wij tot nu toe altijd wel plezier mee gehad.
(Mogelijk gaan ze straks mee op vakantie)