Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Dit jaar geen Budgetspelen Bring & Buy op Spellenspektakel

Voor de Budgetspelers die naar het Spellenspektakel gaan, is het goed om te weten dat Budgetspelen dit jaar niet de Bring & Buy zal organiseren. Door persoonlijke drukte en andere zaken, waaronder het plannen en regelen van een potentiële lange reis, is er dit jaar te weinig tijd om alles te prepareren en organiseren voor de beurs. Er komt altijd heel wat bij kijken om alles in goede banen te laten lopen, al vinden we het ontzetten leuk altijd om te doen. Maar we willen wel de kwaliteit kunnen waarborgen.

Dit betekent niet direct dat er geen Bring & Buy dit jaar op het Spellenspektakel plaatsvindt, want de organisatie is aan het kijken of ze zelf een mooi initiatief voor alle Spellenspektakelbezoekers op touw kunnen zetten. Houd de Spellenspektakel website dus in de gaten om te kijken wat voor moois er allemaal dit jaar gaat worden georganiseerd!

Geplaatst door Yorn op 20-08-2023 10:00
Aantal keer bekeken: 961

Reacties

Door Lucky Jack (710 reacties) op 20-08-2023 22:59
( PM )
Waar gaat de reis naartoe?
Door Slobmeister (6 reacties) op 21-08-2023 06:53
( PM )
Dat zou enorm jammer zijn als geen Bring & Buy zou komen. Altijd een van de hoogtepunten van de beurs en super georganiseerd.
Ik ben benieuwd of er een alternatief komt met net zoveel succes.

Maar, laat vooral niets je reis(voorbereidingen) dwars zitten. Die herinneringen zal je gegarandeerd voor altijd meenemen!
Door PBJ85 (114 reacties) op 23-08-2023 14:31
( PM )
Dit jaar ga ik voor het eerst naar het spektakel der spellen ;-) hou mn hand al een tijdje op de knip omdat ik denk.... ik moet met een Scania met Oplegger naar Utrecht voor alle 2e handjes die ik mee terug neem.....

Begrijpelijke keuze!! veel succes en plezier met de reis....
Door Skolb (26 reacties) op 13-09-2023 13:35
( PM )
Begrijpelijk maar inderdaad erg jammer. Is er al iets bekend of de beurs zelf iets gaat organiseren voor 2e hands verkoop?