Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Lekker lezen met 14e editie Heerlijk Spelen!

Heerlijk Spelen! is een magazine dat wordt uitgebracht door White Goblin Games. In dit magazine vind je de leukste bord-, kaart- en dobbelspellen die zijn uitgegeven of worden uitgegeven. Ook is er een winactie waar je kans maakt op fantastische bordspelprijzen. Dit is alweer de 14e editie. 

Traditiegetrouw staan er ook weer een aantal verrassingen in het magazine waar we nog niet eerder van op de hoogte waren dat deze zouden worden uitgebracht door de uitgever. 

In 2024 staan op het programma:
- Collect a Lotl: een tactisch doch eenvoudig kaartspel vol schattige Axolotl-plaatjes.
- Collect a Zombie: in dit kaartspel speel je zombies tactisch op het algemene kerkhof en verzamel je de zombies op de juiste grafkaarten in je persoonlijke kerkhof. 
- Micro Macro: Crime City: Showdown én Bonus Box: combineer alle vier de stadskaarten van de eerdere edities en los de misdaden uit de bonusbox op.
- Reizigers van de Zuidelijke Tigris: vertrek als dappere ontdekkingsreizigers, cartografen en astronomen vanuit Bagdad om de regio in kaart te brengen: het land, het water en de hemel daarboven. 
Verder zijn er korte aankondigingen van: Alhambra: het Rode Paleis, Cascadia Landmarks, Alles of Nixx, Fit to Print, Pyramido en Jomo. 

Zelf Heerlijk lezen? Je kunt Heerlijk Spelen hier inzien of je kunt hem halen bij diverse spellenspeciaalzaken. 

Heerlijk-spelen-14

Geplaatst door Linnsane op 12-09-2023 20:09
Aantal keer bekeken: 503

Reacties

Door Xagwat (123 reacties) op 12-09-2023 22:56
( PM )
Gewoon een reclame folder dus.