Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Brazil: Imperial bij Geronimo Games

Wordt de Keizer van Brazilie in de Euro X game Brazil: Imperial! Geronimo Games brengt de Nederlandstalige versie van het bordspel op de markt. 

"Brazil: Imperial combineert het grondstoffenbeheer van een zogenaamde Eurogame met de focus op expansie en conflict van een 4X-spel. Spelers zullen via slimme, civiele en/of militaire keuzes hun rijk uitbreiden en door elk van de 3 tijdperken loodsen. Alleen wie aan het einde van het laatste tijdperk de meest overwinningspunten heeft, wordt gekroond tot “Keizer(in) van Brazilië”.

Brazil: Imperial is een expertspel voor 1 tot 4 spelers vanaf 14 jaar en speelt in zo’n 100 minuten. Elk spel kun je je richten op grondstoffenbeheer, strijd, of een combinatie van beide op het modulaire spelbord. Door je grondstoffen en/of legers goed in te zetten, zul je telkens een nieuw tijdperk, met nieuwe spelopties, inluiden voor jouw volk. Uniek aan dit spel is de grote aandacht voor historische correctheid en het respect voor de Braziliaanse cultuurgeschiedenis. Brazil: Imperial werd ontworpen door Zé Mendes."

Brazil: Imperial ligt nu in de digitale winkels. 

Geplaatst door Linnsane op 13-09-2023 14:41
Aantal keer bekeken: 395

Reacties

Door Geert27 (596 reacties) op 13-09-2023 14:53
( PM )
Al een tijd geleden een pre-order geplaatst bij Crowdfinder, hopelijk wordt deze nu ook snel uitgeleverd. Hoop dat dit een spel wordt dat mijn CIV-behoefte enigszins kan vervullen.