Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Er komt een speciale editie van Food Chain Magnate

Lucky Duck Games heeft aangekondigd dat ze samen gaan werken de Nederlandse uitgever Splotter om een speciale uitvoering van Food Chain Magnate uit te geven.

De gameplay zal hetzelfde blijven, maar alle spelcomponenten zullen allemaal een visuele upgrade gaan krijgen. Deze editie is vanaf 14 november te backen via Gamefound. Hierbij zullen er zowel nieuwe versies van het basisspel, als van de uitbreiding: Food Chain Magnate: The Ketchup Mechanism & Other Ideas gaan verschijnen.



Niet alleen het artwork wordt op de schop genomen, ook de spelonderdelen krijgen een upgrade met miniaturen van de restaurants, marketing tokens en huisjes. Ook is er een nieuwe mijlpaaltracker en wordt de doos efficienter ingedeeld zodat je alles gemakkelijker kan opbergen.

Het wordt een eenmalige print run en hij staat niet op de planning om in de winkels te verschijnen, dus via Gamefound zal de enige manier zijn om deze speciale variant van Food Chain Magnate op te pikken.

Enkele impressiefoto's:


Bron: Boardgamegeek

 

 

 

Geplaatst door Yorn op 22-09-2023 10:52
Aantal keer bekeken: 716

Reacties

Door Blastoys (25 reacties) op 22-09-2023 11:19
( PM )
Dit blijf ik volgen!
Door Launoo (151 reacties) op 22-09-2023 12:49
( PM )
Oeh interessant! Vooral artwork van de huidige versie heeft me tegengehouden het aan te schaffen. Dus dit ga ik in de gaten houden. Hopelijk valt het prijskaartje mee